Sander
Community Developer
Community Developer
  • 2769Posts
  • 290Oplossingen
  • 2180Likes

Ziggo Next Mini: TV apps

Let op: Met de Next Mini kijk je tv via het internet. Een stabiele internetverbinding is dus extra belangrijk. Voor het meeste kijkplezier verbind je de Next Mini met een internetkabel. Deze sluit je aan op de bijgeleverde voedingsadapter.

Ook de Next Mini geeft toegang tot heel veel apps. Is de Next Mini helemaal nieuw voor jou? Lees dan snel verder want we lichten de belangrijkste apps voor je uit zodat je snel ontdekt wat er allemaal te beleven valt. 

 

Netflix - kanaal 150

Netflix mag natuurlijk niet ontbreken. Series zoals House of Cards, La Casa de Papel, The Crown en Peaky Blinders zijn hier te bingen. Voor Netflix heb je een abonnement nodig en deze kun je ook afsluiten via Mijn Ziggo. Netflix start je eenvoudig op door naar kanaal 150 te gaan. De app start dan automatisch op.

 

Videoland - kanaal 151

Series van Hollandse bodem zoals de Mocro maffia of juist de internationale topserie zoals The Handmaid's Tale binge je bij Videoland. Ook kun je je favoriete afleveringen vooruitkijken óf juist de GTST classics uit de jaren '90 weer bewonderen. Videoland vind je terug op kanaal 151.

 

NPO  - kanaal 152

Of je nu gratis naar NPO Start mét of zonder account wilt kijken of toch graag een abonnement afsluit, bij NPO kan het allemaal. De verschillen hebben we hier voor je op een rijtje gezet. De NPO-app start je eenvoudig op via kanaal 152.

 

Prime Video - kanaal 153

Prime Video is de streaming videodienst van Amazon en is vergelijkbaar met Netflix, Disney+ en Videoland. Prime Video biedt een mix aan van populaire films, tv-series en tv-zenders. Naast je abonnement waar al heel veel films & series zonder extra abonnementskosten worden aangeboden, kun je ook nieuwe films kopen of huren. Prime Video vind je terug op kanaal 153.

 

Viaplay - kanaal 154

Heb jij een abonnement bij Viaplay om de Formule 1 en Max Verstappen op de voet de volgen? Of kijk je liever de spannende darttoernooien van de PDC? Dat kan bij Viaplay. In Mijn Ziggo kun jij je abonneren op Viaplay. Deze app vind je terug op kanaal 154. 

 

Film1 - kanaal 105

Ben jij een filmliefhebber? Dan mag Film1 niet ontbreken. Met Film1 heb je altijd een goede film bij de hand en dat zonder reclameonderbreking. In totaal heeft Film1 vier verschillende themakanalen. Wil je het liefst alles in één overzicht? Open dan de app via kanaal 105.

 

YouTube

Op de Next Mini heb je natuurlijk ook toegang tot YouTube. Deze open je eenvoudig door de microfoon-knop van je afstandsbediening ingedrukt te houden en 'YouTube' in te spreken. Wil je in het tv-menu alléén zoeken op YouTube? Zeg dan aan het einde van je zoekopdracht 'in YouTube', bijvoorbeeld ‘Kattenfilmpjes in YouTube’.


En nog veel meer...

Uiteraard zijn er nog veel meer apps te vinden. Zoals YouTube Kids, CNN, Buienradar en de ANWB app. Wil je zelf een kijkje nemen? Doorloop dan de volgende stappen. 

 

  1. Open het menu (huisje)

  2. Selecteer  het tabblad 'TV APPS'

  3. Druk op [OK]

Hier vind je alle apps waar de Next Mini jou toegang tot geeft. Staat de door jou gezochte app er niet tussen? Laat dan gerust weten welke app je mist. Wie weet kan Ziggo deze app in de toekomst toevoegen. 

 

Meer lezen?

Next Mini: FAQ
Next Mini: de afstandsbediening met Voice Control

Next Mini: de technische specificaties

Next Mini: Voice Control

 

 

39 Reacties

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws
Elke maand in je inbox

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws

Uitgelicht topic