Beantwoord

YouTube app op de Mediabox XL

  • 11 augustus 2019
  • 3 reacties
  • 10429 keer bekeken

Ik lees dat de YouTube app op de MediaboxXL niet langer door YouTube wordt ondersteund. Dat merkte ik de laatste weken al. Ik baal daar stevig van want ik gebruik(te) deze app vaak. Nu wordt deze app zelfs verwijderd per 15 augustus. Zijn er andere mogelijkheden bij Ziggo om YouTube WEL te zien? Graag uw reactie via *********.

**Privégegevens verwijderd door Moderator**
icon

Best beantwoord door Gianna Ziggo 14 augustus 2019, 11:52

Goedemorgen @KlaasHoorn,Allereerst welkom op de Community!Het klopt inderdaad dat per 15 augustus de YouTube app niet meer te vinden is op de Mediabox XL. De YouTube app en de Mediabox XL zijn helaas niet meer compatibel na aanpassingen aan de YouTube app.

De YouTube app blijft wel beschikbaar op de Mediabox Next en kan inderdaad ook nog op een aantal andere manieren worden gebruikt, zoals @robbo aangeeft in zijn bericht.
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

3 Reacties

Reputatie 7
Het is vervelend dat de Youtube app verwijderd wordt en misschien komt er een alternatief voor terug.

Kunt u in uw bericht door op de 3 puntjes rechtsonder dan bewerken en uw Email adres verwijderen. De klant heeft daar niets mee nodig.
Reputatie 7
Badge +25
@KlaasHoorn De Next...Google chrome cast. Of via mob apparaat als tv streaming ondersteunt..

Zo maar wat opties.. Inz kan je de link plaatsen waar staat dat yo tube stopt met de xl?
Dus de Next blijft ondersteuning bieden??? hier op de next goed werkende...
Goedemorgen @KlaasHoorn,

Allereerst welkom op de Community!

Het klopt inderdaad dat per 15 augustus de YouTube app niet meer te vinden is op de Mediabox XL. De YouTube app en de Mediabox XL zijn helaas niet meer compatibel na aanpassingen aan de YouTube app.
De YouTube app blijft wel beschikbaar op de Mediabox Next en kan inderdaad ook nog op een aantal andere manieren worden gebruikt, zoals @robbo aangeeft in zijn bericht.