Beantwoord

Screensaver in Ziggo Mediabox XL

  • 22 juni 2017
  • 8 Reacties
  • 2267x Bekeken

Weet iemand of het mogelijk is de Screensaver in de radiozenders uit te zetten, zenders boven 801. Met name irritant bij de stingray kanalen, daar is tenslotte wel beeld bij.

Groetjes
OldCar😊
icon

Best beantwoord door Thijs Ziggo 23 juni 2017, 10:29

Welkom op onze Community, OldCar!

Op de Mediabox XL kun je de schermbeveiliging niet uitschakelen. Je zal dan toch af en toe op een knop van de afstandbediening moeten drukken. ;)

Groet,
Thijs
Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

8 Reacties

Reputatie 7
Badge +19
Luister je radio via de Tv dan? Je kn dat beter doen via een externe weergever. De Tv hoeft dan niet altijd aan, en de geluidskwaliteit is doorgaans een stuk beter, mits je natuurlijk een nette installatie hebt... 😉

Ik weet zo niet of de screensaver is uit te schakelen bij deze box. Bij de Humax kan het in ieder geval niet, maar daar heb je natuurlijk geen last van als het geluid wordt weergegeven via een receiver, soundbar o.i.d.
Reputatie 7
Welkom op onze Community, OldCar!

Op de Mediabox XL kun je de schermbeveiliging niet uitschakelen. Je zal dan toch af en toe op een knop van de afstandbediening moeten drukken. ;)

Groet,
Thijs
Is daar technisch niets aan te doen moet toch kunnen dacht ik bij een update
Reputatie 3
Je kan 2 dingen doen:

Bij de Stingray muziekzenders (863 tot 907) kan je als je naar het kanaal gaat direct in de balk naar links gaan en APPS aanklikken en zoek naar Stingray. Dan opent hij mooi het kanaal in de app en zie je alles lekker groot en zonder die vervelende screensaver ( wie dat ding heeft uitgevonden, die moet al ontslagen zijn)

Bij de overige radiozenders vanaf 801 kan je op je afstandsbediening PIJLTJE OMHOOG of PIJLTJE OMLAAG ingedrukt houden totdat je de zenderlogo's links in beeld zie staan. Dan komt die vervelende screensaver ook niet meer.

Wat ik wel graag zou willen zien is de programmering van de radiozenders. Daar zou Ziggo nog wel een pluspuntje mee scoren (en die vervelende balk uitschakelen haha)
Ik snap u niet ik zie wel een balk maar geen APPS
Badge +3
Hangt van de software af op je Mediabox XL, druk op menu, bibliotheek en dan apps, daar staat Stingray tussen.
Of bij nieuwere software, druk op menu en selecteer dan apps.
Reputatie 3
Ik heb nog versie 3.4.1 en dan zie je het volgende (zie foto's)
Hoi, ik liep tegen het zelfde probleem aan.
Wat ik doe om via de horizon box naar de radio zenders te luisteren zonder screensaver in beeld is het volgende. Via AB van tv menu openen, naar systeem instellingen, beeld, eco en dan beeld uit optie aanklikken. Elke tv qua merk zal deze mogelijkheid hebben. Je tv gaat dan is standby mode zonder beeld.
Nu heb ik wel externe netwerk speakers aan mijn tv hangen met een hdmi kabel.
Dit werkt perfect. Ik weet niet of dit ook werkt met de ingebouwde speakers van je tv. (Uberhaupt te slecht van kwaliteit IMO.
Ik hoop dat dit werkt voor je.