F.A.Q.

Installatie Extra Mediabox XL

  • 16 september 2019
  • 0 reacties
  • 6457 keer bekeken

Reputatie 7
Het installeren van een Extra Mediabox XL is relatief eenvoudig maar kan soms door iets kleins in de soep lopen. Wat van belang is, is om te controleren of de Mediabox XL (hoofdbox) wel klaar is om signaal te geven aan je Extra Mediabox XL.

Doorloop daarom eerst de volgende stappen:

Menu -> Opties- > Uitgebreide Instellingen -> Mediabox XL -> Actieve Extra Mediaboxen.

Check hier hoeveel actieve Extra Media Mediaboxen er staan aangegeven.

Zie je daar niet het juiste aantal staan? Dan kun je de installatie niet voltooien. Neem dan contact op met de helpdesk of plaats hier een bericht. Staat er wel het juiste getal? Ga dan verder met de installatie. Alle situaties en mogelijkheden daarvoor staan in dit handige stappenplan. De instructies zijn helder uitgeschreven en staan ook duidelijk in beeld op de boxen. Door te snel de installatieschermen door te drukken kun je nog wel eens bedrogen uitkomen. Neem dus rustig de tijd!

Als laatste nog een tip voor wanneer je kiest voor MoCa. Heb je een versterker in huis dan kan het zijn dat deze het signaal voor MoCa niet doorlaat. Je kunt dan de Extra Mediabox XL niet op een aparte uitgang van de versterker gebruiken. Je zal dan op één van de uitgangen van de versterker een aftak-element moeten plaatsen. Heb je andere vragen of suggesties? Zoek dan eens op de Community of start een eigen topic.

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.