Ziggo GO op al je apparaten

  • 26 juli 2017
  • 261 reacties
  • 104276 keer bekeken


Toon eerste bericht

261 Reacties

Reputatie 7
TOP en bedankt voor de terug koppeling!
Veel plezier 🙂
Oké, bedankt
...... Adobe player en Proprietary Media Components....

Dit wordt helemaal niet gebruikt door Ziggo Go. Er wordt gebruik gemaakt van HTML5 Video Playing support van de Browser.
Dus: ?????????????????
Ja maar zonder een van die software start ziggo go niet op en nu wel, helaas met hakkeling.
Reputatie 2
Badge
"Silverlight wordt al jaren niet meer ondersteund door Microsoft, inmiddels zijn we daarom overgestapt naar een HTML5 player. Ziggo GO via HTML5 in Safari werkt alleen niet omdat onze leveranciers een andere DRM specificatie eisen dan wat Safari gebruikt. Ik zie hier op korte termijn ook geen verandering in komen."
https://community.ziggo.nl/ziggo-go-96/ziggo-go-met-safari-41720#

Zeer teleurstellend........
Reputatie 3
Ziggo GO op Android TV & Apple TV?
Dit is ook een duidelijke wens van jullie. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een Ziggo GO versie voor Android TV & Apple TV. Deze zitten beiden nu in de testfase. Wanneer dit is afgerond is kondigen we het natuurlijk aan via de officiële kanalen! Nog even geduld dus.

Dat "even" is bij Ziggo een relatief begrip.


Dat is zeker een relatief begrip. Op 21-8-2018 heeft Ziggo al bevestigd intern te testen met de Ziggo Go App voor Apple TV. Daarna klanttesten en dan uitrollen.
Bron: https://www.onemorething.nl/2018/08/ziggo-go-apple-tv-bijna-klaar/

Het is ondertussen een treurige situatie aan het worden, Apple biedt gewoon tools om een iOS app om te bouwen voor Apple TV (tvOS). De app had er al lang moeten zijn en zeker met de release van Horizon Next. Nu lopen ze gewoon achter de feiten aan, waren vast ook blij verrast toen KPN ineens uit het niets een Apple TV lanceerde maargoed die begrepen het tenminste wel wat hun klanten willen.
Ondertussen wordt er al meer dan een jaar aan die app gewerkt zegt men maar geen resultaat en dat is gewoon bedroevend voor een bedrijf als Liberty Global.
Zou fijn zijn als de app op zeer korte termijn uitgebracht wordt.
Liberty Global biedt geen Video Streams aan met typische Apple DRM (=Fairplay) die wordt begrepen door Safari, als je HTML5 Video Playing toe wilt passen.
Netflix en Youtube doen dit wel.
Tot zover het probleem met Safari. Liberty Global zal iets ingrijpends aan z'n Video Platform moeten gaan doen om dit op te kunnen lossen.
Met de oude Silverlight Plugin truuk voor Safari (acceptatie van Microsoft DRM = Playready streams) kon je dit omzeilen, maar dat werkt allemaal niet meer, door de vooruitgang. Ja, ja.

Wat de precieze problemen met Ziggo Go voor Apple TV zijn, weet ik niet.
Die zouden hier wel eens iets mee te maken kunnen hebben.
Misschien dat men probeert een alternatief te gebruiken voor Fairplay a la de oude Silverlight truuk voor Safari. Ik veronderstel dat Apple Tv alleen makkelijke support beschikbaar heeft voor Fairplay. En dat dat niet helemaal lekker gaat. Is groot giswerk.
Reputatie 1
Is er al enig zicht wanneer ziggo go beschikbaar is voor android tv. Als ik het zo lees is ziggo daar al 20 maanden mee bezig?
Reputatie 1
Bump
Reputatie 2
Badge

Safari & Ziggo GO: is er al iets van voortgang te melden?

 

Dank alvast!

 

Reputatie 7

Safari & Ziggo GO: is er al iets van voortgang te melden?

 

Dank alvast!

 

Ga het even navragen @Fritzz  dan kom ik er op terug.

Reputatie 7

Safari & Ziggo GO: is er al iets van voortgang te melden?

 

Dank alvast!

 

No, daar is verder nog geen informatie over. Vraag het elke keer maar Ziggo geeft aan er intern wel mee bezig te zijn maar verder nog niets kan melden wanneer het komt. Dus het bekende verhaal, we zijn er mee bezig 😁

Ziggo app kan dus ook via Edge gebruikt worden. Maar niet via de Xbox ondanks Edge ook op de Xbox draait?

Reputatie 7

Ziggo app kan dus ook via Edge gebruikt worden. Maar niet via de Xbox ondanks Edge ook op de Xbox draait?

Nee hij kan niet op de Xbox gebruikt worden, alleen in PC webbrowsers

Ziggo app kan dus ook via Edge gebruikt worden. Maar niet via de Xbox ondanks Edge ook op de Xbox draait?

U kunt via Edge naar ziggogo.tv gaan, maar niet de ZiggoGo app gebruiken.

Gelukkig Ziggo Go werkt weer dankje wel:kissing_heart:

 

Groetjes betty

Hallo allemaal,

Als ik opzoek welke browsers worden ondersteunt dan komen ze met dit verhaaltje.            Je hoeft het niet te lezen maar er zit zon walgelijke spelfout in dat ze maar wat zwetsen.     Interpratie      Het woord bestaat niet eens.

 

Waarom werkt Ziggo GO nog niet in de Safari browser?
Een hot topic! We krijgen regelmatig de vraag waarom ziggogo.tv nog niet in de Safari-browser werkt. Helaas werkt dit nog niet. Waarom niet? Technisch gezien werken videostreams en de interpratie daarvan anders in Safari (en ook Apple TV). We moeten het hele streamplatform updaten om Ziggo GO in Safari te realiseren. De vurige wens voor ondersteuning in Safari is duidelijk, daarom wordt hier ook zeker aan gewerkt. Wanneer dit klaar is, is echter nog niet bekend.

 

Je moet ook een    NIET te sterke versterker kopen voor je kabeltje naar boven want dan doet hij het ook niet vertelde de monteur.  Is toch BELACHELIJK ! ! !

** Aangepast door moderator (Mark) **
Schuttingtaal in gebruikersnaam en bericht aangepast.
Bedankt voor het spotten van de spelvoud! :kissing_heart:

Reputatie 7
Badge +7

Passende naam voor dit forum. Verder zie ik niets wat we niet wisten of met dit topic te maken heeft.

 

Op naar je 2e post.

Op al je apparaten eigenlijk niet waar. Zie al 5 jaar mensen vragen smeken om app voor de PS4 en voor andere Xbox 

 

En bij deze doe ik deze oproep ook aub Ziggo maak app nu eens in ,2020 beschikbaar voor de PS4   scheelt enorm  veel gedoe helft van replay of iets kan niet gecast worden dit blokkeren jullie. 

Via telefoontje kijken is dus zwaar irritant. Dan is mooi om via app via PlayStation te kunnen kijken groot beeld en alles teug kunnen kijken etc. 

 

Voor geld dat jullie verdienen mag het nu wel eens zo ver komen dat buiten Nederland overal alle aanbieders op alle apparaten zit ook game consoles roku Kodi enz enz enz. Wij vragen alleen voor PS4 en omdat er al app is Eurosport ook gewoon in Ps4 Zeit lijkt me dit niet al te veel moeite.  Zou mooie  tegemoetkoming zijn voor verhoging steeds en weg halen van  zenders en amper wat toevoegen zou worden abonnementen onhoudtbaar voor toekomst. Niemand gaat 200, euro neerleggen voor basis pakketje. 

 

 

 

Al lang niks nieuws meer, maar ook 5 jaar later helaas allemaal nog steeds valide​ punten.​​​​​​

 

Geen speld tussen te krijgen, kevin31nl; 

Diverse mensen die er echt veel meer verstand van hebben dan ik bevestigen stuk voor stuk dat de gemiddelde janboeren-coder met de zegen van Ziggo zonder al te veel moeite een ZiggoGo-app kan maken voor de x-box of ps4.

Daarnaast kwam ik via Nederlands meest gerenommeerde Tech-website (ik noem geen namen, maar het begint met een T, en eindigd op weakers) er ook achter dat je via een helaas alleen illegaal verkrijgbare, slechts licht gemodificeerde versie van de Slowaakse ZiggoGo-app ook hier weer via de webbrowser van je smart-tv van ZiggoGo kan genieten.

Dat is echter totdat Ziggo de meest recente versie hiervan weer doelgericht onbruikbaar weet te maken, en men weer moet wachten op/zoeken naar een volgende, weer werkende  versie.

En Ziggo maar testen… en testen…. en nog langer testen.

Onbruikbaar maken Is Ziggo héél goed in, maar een voorbeeld nemen aan de boefjes die klaarspelen waarvan Ziggo al 2 jaar speelt dit rigoreus, maar nog altijd vruchteloos aan het testen te zijn, willen ze gewoon niet. 

Wat, buiten het geduld van klanten, valt er te testen, dat niet al 100x opgelost had kunnen worden dmv een telefoontje naar Slowakije, of anders een vacature voor bekwaam personeel op het forum van die niet genoemde website?

Hoe lang denkt de Ziggo-directie nog weg te komen met dit hoe langer hoe overduidelijkere broodje aap-verhaal?

Ik snap dat Ziggo geen liefdadigheidsinstelling is, en dat hier inkomsten mee gemoeid zijn.

maar ga lekker je eigen moeder voor de gek te houden ipv jullie klanten.

Met mij samen zit Ziggo er blijkbaar echt op te wachten om door Kassa oid eens flink door de stront te worden gehaald.

(Tip: ¨Kassa¨ kan je uiteraard ook op elke smart-tv via de NPO-Start-app kijken.)

 

Reputatie 7

Zo mooi hoe iedereen aangeeft dat het allemaal zo makkelijk kan en dat Ziggo met een knip in de vingers toch zo een app in elkaar kunnen bouwen voor spel computers en andere aanverwante kastjes. 

Geloof me, dingen zien er soms makkelijk uit naar op de achtergrond spelen er ook zoveel dingen me. Want als er een app komt dan wil wel iedereen alles hetzelfde en soms kan dit technische een probleem zijn, maar soms komen ook die bemoeizuchtige netwerkbeheerders weer om de hoek kijken en willen ze weer meer geld zien. 

Dat Ziggo naar buiten kwam dat men een Apple TV app gaat ontwikkelen en testen en/of de Android TV app versie hiervan, is daar waarschijnlijk iets te makkelijk over uitgesproken vanuit hogerhand. Mensen die graag binnen Ziggo willen zeggen dat ze iets aan het maken zijn. Maar wel vergeten dat het NET de eerste opzet was om eraan te beginnen en ze dan tegen veel problemen aan lopen. 

Niet iedereen heeft een spel computer maar wel hebben er veel een Chromecast, Apple TV en/of Android TV. Laten ze daar eerst maar eens mee komen en goed ontwikkelen zodat ze van daaruit verder kunnen onderhandelen en ontwikkelen. 

Afwachten maar weer…. ja, wat moet je anders. Overstappen? Yep, het gras is altijd groener bij de buren 😁😉

Reputatie 2

Zo mooi hoe iedereen aangeeft dat het allemaal zo makkelijk kan en dat Ziggo met een knip in de vingers toch zo een app in elkaar kunnen bouwen voor spel computers en andere aanverwante kastjes. 

Geloof me, dingen zien er soms makkelijk uit naar op de achtergrond spelen er ook zoveel dingen me. Want als er een app komt dan wil wel iedereen alles hetzelfde en soms kan dit technische een probleem zijn, maar soms komen ook die bemoeizuchtige netwerkbeheerders weer om de hoek kijken en willen ze weer meer geld zien. 

Dat Ziggo naar buiten kwam dat men een Apple TV app gaat ontwikkelen en testen en/of de Android TV app versie hiervan, is daar waarschijnlijk iets te makkelijk over uitgesproken vanuit hogerhand. Mensen die graag binnen Ziggo willen zeggen dat ze iets aan het maken zijn. Maar wel vergeten dat het NET de eerste opzet was om eraan te beginnen en ze dan tegen veel problemen aan lopen. 

Niet iedereen heeft een spel computer maar wel hebben er veel een Chromecast, Apple TV en/of Android TV. Laten ze daar eerst maar eens mee komen en goed ontwikkelen zodat ze van daaruit verder kunnen onderhandelen en ontwikkelen. 

Afwachten maar weer…. ja, wat moet je anders. Overstappen? Yep, het gras is altijd groener bij de buren 😁😉

Het enige is dat bij (Liberty Global) buren er gewoon al is. De Poolse dochter van ziggo heeft allang een Apple TV app. Zover ik heb begrepen zou de Poolse app bijna 1 op 1 zijn aangepast om de Apple TV app voor Ziggo te maken. Het lijkt hier veel eerder om een rechten geschil te gaan.

Reputatie 7

@T.T. 
Maar als mijn buren een Tesla model 3 heeft dan hoef ik die toch ook niet gelijk zomaar opeens te hebben? Waarmee ik wil zeggen dat Ziggo Polen anders is dan Ziggo Nederland. En ik begrijp dat het verwarrend is dat het allemaal Liberty Global is, maar toch zijn er verschillen.

Kijk maar naar Vodafone Duitsland en Vodafone Nederland. In Duitsland heb je al eSIM en in Nederland niet. En toch is het allebei Vodafone…. Ja, de naam maar achter de schermen niet. En zo is dat met meer dingen, zoals de Apple TV app. 

De Poolse dochter van ziggo 

Moet zijn: de Poolse zuster. Scheelt ook weer.:wink:

Reputatie 7

De Poolse dochter van ziggo 

Moet zijn: de Poolse zuster. Scheelt ook weer.:wink:

Oh… is het een zus… gelukkig niet de nicht :stuck_out_tongue_winking_eye::joy::rofl:

Reageer