Vraag

Video onderbroken. Helaas, de video kan op dit moment niet worden afgespeeld.

  • 9 mei 2020
  • 42 reacties
  • 2537 keer bekeken


Toon eerste bericht

42 Reacties

Nee, het wordt alleen maar erger.

Het is overal beroerd: browser & app, Mac en Windows, live & replay.

En het is nog steeds de enige app waar je problemen mee ondervindt? Ook niet bij andere internet-gebruik?

Ik weet ik dat in herhaling val, alleen wil ik het dubbel checken zodat we niet op niets wachten. We hebben het probleem voor wat betreft ‘out of memory’ in onderzoek. Als je hieronder valt, dan zou je storingsbeeld wel moeten zijn: Het werkt goed, maar na verloop van tijd +-20-50 minuten wordt het minder. Als je bijvoorbeeld direct al problemen ervaart, moeten we de oorzaak ergens anders zoeken.

Hallo Alex,

Geen probleem. Ander internetgebruik is verder prima, het is alleen met TV kijken dat we problemen ondervinden.

Het probleem ontstaat meestal inderdaad ergens in die range die je noemt (20-50min), dan valt het in 1x uit. Daarvoor gaat het allemaal prima.

Het leek een paar dagen goed te gaan, maar gisteravond tijdens Top Gun (terugkijken) 3x uitval redelijk aan het begin van de film (eerder dan 20 mins).

Dat is geen kijken zo. Wanneer is er een oplossing te verwachten?

Hi @A-a-r-t,

Ik heb het voor de zekerheid nog even nagevraagd, maar de eerdere problemen voor wat betreft het geheugenverbruik is volledig verholpen. Er loopt dus op dit moment niets meer. Was dit weer de eerste keer dat het uitviel? En maak je nu gebruik van de browser of van de Windows 10-app? Het kan uiteraard incidenteel zijn geweest, maar ik kan me voorstellen dat je vertrouwen daar op dit moment niet naar is.

Hallo Alex,

Voor is het nog steeds een probleem. Het leek een dag goed te gaan, maar het is nog steeds hetzelfde en duurt nu al maanden… Dus het is echt niet incidenteel, maar chronisch,.

Ik heb het op windows app, windows browser, op Mac, zowel Safari als Firefox, en ook op de telefoon (met app). Internet is verder perfect, snel en betrouwbaar. Alleen TV kijken is drama.

Waar het door komt weet ik niet, maar ik zou graag een oplossing krijgen….

Alex, ik weet dat je je best doet, dus ik neem het je persoonlijk niet kwalijk hoor. Maar ik wordt het echt wel zat dat het zo lang duurt zonder oplossing.

Hi @A-a-r-t,

Snap ik volledig, je mag best je frustratie even uiten hoor. Het lastige is alleen: Er is op dit moment geen storing meer bekend die dit kan veroorzaken. Eerder waren er twee problemen die hier debet aan konden zijn, maar beide zijn volledig opgelost. Als ik het dus goed begrijp, gaat het nog steeds om meerdere apparaten (en mogelijkheden) in huis waarbij overal hetzelfde gebeurt. 

Je geeft aan dat verder alles in huis via het internet feilloos werkt, maar het netwerk is toch een volgende logische stap om uit te sluiten. Vooral omdat alle apparaten er last van hebben. Zijn er mogelijkheden om het via een ander netwerk te testen? Of bijvoorbeeld via 4G als je mobiele abonnement daarvoor toereikend is (ik wil je uiteraard niet op kosten jagen). 

Hallo Alex,

Dank voor je efforts, maar voor mij vallen we nu in herhaling.

Ik heb geen grote 4G bundel en ik heb ook metingen gedaan van mijn netwerk en die geven allemaal hoge snelheid weer, zoals het hoort…

 

Ik val inderdaad wat in herhaling, maar dat komt omdat ik op dit moment niet weet waar we het moeten zoeken. Ik wil daarom zeker weten dat we niets hebben gemist. Zoals je ook in het eerder genoemde topic kunt zien, zijn de reacties daar niet meer binnen gekomen. Ook via andere contactwegen is het rustiger geworden. Op dit moment herkennen we alleen het storingsbeeld waarbij je de foutmelding krijgt “Maximum aantal schermen bereikt” en de foutcodes -2030 en -2032. Dat is bij jou beide niet aan de hand.

Daarom probeer ik opnieuw te achterhalen wat de oorzaak is. Ik ben tevens wat dieper je modem ingedoken, maar kom daar ook nog geen eigenaardigheden tegen. Alleen op 12 juli is er een flinke dip geweest, maar dat was eenmalig en kortstondig. Ook de capaciteit en verbruik is allemaal ruim in orde. 

Hallo Alex,

Bedankt dat je er verder ingedoken bent.

Vanmorgen heb ik tv gekeken met 4G en na 10-15minuten viel de tv uit.

Ik heb er een foto van gemaakt en bijgevoegd.

Groeten,

Aart

Top dat je dat even hebt getest! Dan hoeven we het op dit moment ook niet in je netwerk te zoeken, wat het eigenlijk wel weer een stuk mysterieuzer maakt. Je geeft aan dat je via 4G hebt gekeken, dus via een telefoon? Wat voor type? We hebben op dit moment wel enkele meldingen binnengekregen waarbij het op hele specifieke modellen misgaat. Maar helaas rijmt dat dan weer niet met de problemen die je ook op de andere apparaten hebt.

Hallo Alex,

Dat was op een iPhone Xr, via de app.

Hi @A-a-r-t,

Ik ben een beetje door m'n opties heen zal ik eerlijk bekennen. Ik weet op dit moment niet waar het misgaat. Ik vat het samen:

Bufferproblemen/uitval Ziggo GO. In eerste instantie op je Windows 10 laptop. Zowel website (meerdere browsers) als de Windows 10 app.

Getest op telefoon (iPhone XR): Zelfde probleem. In eerste instantie leek het via 4G beter te gaan. De 2e test via 4G ging ook gepaard met uitval.

 

Tussen je eerste bericht en vandaag zijn er enkele Ziggo GO storingen geweest (laatste was zondag), maar die staan hier los van.

De enige houvast die ik nog een klein beetje heb is deze reactie;

het lijkt via 4G wel goed te gaan. 

Laatst keek mijn vrouw tv en ik zat op YouTube een filmpje te kijken. Toen mijn YouTube ‘hikte’ liep de tv uitzending ook verstoring op. Mogelijk is de verbinding niet constant?

Wat veel meer zou duiden op je netwerk. Als je dit vaker ervaart, moeten we dat verder onder de loep nemen en bijvoorbeeld je aansluiting controleren en/of een monteursafspraak maken hiervoor.

Ik zal je situatie ook doorzetten naar de ontwikkelaars, maar vermoed dat ze met dezelfde conclusie komen. 

Hallo Alex,

Dank voor je acties. Tav de oorzaak: laat maar weten wat je de beste volgende actie lijkt.

Jullie zijn de experts.

Groet, Aart

Het terugkijken bij ziggo , zelfs bekabeld blijft één groot drama. Al maanden.

 

Klanten niet belangrijk ???

Hi @A-a-r-t

Er is op dit moment geen storing gaande wat jouw problemen kan verklaren. Ik had tevens een meting gestart op de achtergrond om wat inzichten te krijgen in je netwerkverbinding. Het is niet schrikbarend, maar dat is op dit moment nog de enige mogelijke verklaring die ik over houd. Af en toe zie ik kleine hick-ups bij je upstream verbinding. Mogelijk is dat de verklaring voor je problemen. Kun je eens een foto sturen van waar je modem met de coaxkabel op zit aangesloten?

 

@Achnaton, welkom op de Ziggo Community! Goed dat je dit topic hebt gevonden en je je hier meldt. Zoals aangegeven loopt er op dit moment geen storing meer mee, dus in dat geval moeten we je situatie verder onder de loep nemen. Heb je al rondgekeken op deze pagina?

Reageer