Ziggo zender van de maand september - ShortsTV

  • 21 augustus 2019
  • 0 Reacties
  • 6798x Bekeken
Ziggo zender van de maand september - ShortsTV
Reputatie 7
Deze maand voor alle Ziggo klanten gratis te ontvangen op TV of Ziggo GO, ShortsTV!

ShortsTV - de zender
Bijna iedereen kijkt graag naar films. Door onze drukke levens komen we daar niet altijd aan toe, maar met ShortsTV zit je goed. Zoals de naam ShortsTV al doet vermoeden, is het een zender volledig in het teken van korte films die gemiddeld zo'n 15 à 20 minuten duren. Perfect als break tussen het studeren door of als korte afleiding voor het slapen, bijvoorbeeld.

ShortsTV - waar kijk je het
ShortsTV is onderdeel van het Ziggo Movies en Series XL abonnement. ShortsTV is de hele maand september gratis te zien voor alle klanten van Ziggo. Films in alle genres komen voorbij op deze zender. Van thriller tot kinderfilms, van animatie tot musicalfilms. Voor iedereen is er wel iets om van te genieten. Kijk ShortsTV via Ziggo GO én op kanaal 125 via een mediabox of CI+. Met een Ziggo Mediabox Next of Ziggo Mediabox XL heb je daarnaast ook nog eens toegang tot de ShortsTV app!

ShortsTV app
Op de Mediabox XL en de Mediabox Next kun je gebruikmaken van de Shorts TV app. Super handig, want zo hoef je niet per se te kijken wat de zender schaft. Creëer gemakkelijk een eigen profiel en neem hierin op waar jij graag naar kijkt. Hoe meer je kijkt, hoe beter de app jouw voorkeuren herkent. De Shorts TV app zoekt vervolgens de beste titels voor jou uit. Op deze manier bespaar je nog meer tijd. Tijd die je goed kunt gebruiken om zo veel mogelijk van de ruim 2500 films in de ShortsTV app te bekijken.

Highlights - wat valt er allemaal te zien?

Nederlands Film Festival: Selectie korte films - woensdag 25 september vanaf 21:00 uur
Nederland barst van het filmmakers talent. Op Short zie je een uur lang korte films die te zien zijn geweest tijdens het Nederlands Film Festival

The Midnight Hour - elke nacht om 00:00
Wie zegt dat korte films niet angstaanjagend kunnen zijn? The Midnight Hour laat je griezelen van scenes vol bloed, paniek en angst.

2019 Oscar genomineerde Shorts - Elke zaterdag om 21:00
Elke zaterdag tonen we de tv premiere van één van de Oscarnominaties in de categorie shorts van dit jaar.

Nog geen reactie

Help dit topic op gang

Reageer