Ziggo zender van de maand juni - BabyTv

  • 28 mei 2019
  • 1 reactie
  • 5908 keer bekeken
Ziggo zender van de maand juni - BabyTv
Deze maand maken we alle kleintjes (en opvoeders😉) blij met de zender: BabyTv. Gratis te zien voor alle mini Ziggo klanten van 3 tot en met 30 juni. Alle ins & outs over deze zender vind je hier.

De zender BabyTV is onderdeel van het Ziggo Movies & Series XL abonnement. In de maand juni is deze zender voor alle Ziggo klanten gratis te zien. Kijk je digitaal met een mediabox of CI+ module dan vind je de zender op kanaal 996. Liever online? Ook via Ziggo GO is de zender voor alle klanten beschikbaar.

Nu te zien op BabyTv
Geen idee wat er tegenwoordig op BabyTv voorbij komt? We hebben een paar gave shows voor je uitgelicht:

🍽Momento the Great Chef
Chef Momento heeft een restaurant, drie augurken-vriendjes en een loyale gast genaamd Perfecto, die elke dag in het restaurant aankomt met een verrassing in zijn mand. Momento slaagt er altijd in iets heerlijks te maken met wat Perfecto heeft meegebracht, ook al lijkt het soms of hij het niet helemaal snapt. De show inspireert kinderen om nieuwe soorten voedsel te proberen die goed voor ze zijn.

🔷Charlie and the Shapes
Het succesvolle format van BabyTV voor het leren van nieuwe concepten is terug met een derde serie - Charlie and the Shapes. Charlie blijft zijn gevormde vrienden helpen met hun problemen en speurtochten door nieuwe real-life-objecten te creëren van zijn vormvrienden.

🐞Big Bugs Band
Een spectaculair geanimeerd programma waarin een groep beestjes een unieke muzikale uitvoering geeft voor een publiek van mededieren in het bos. Elke bug speelt een ander instrument - improviseren, dansen en meezingen terwijl kijkers kennis maken met verschillende muziekstijlen, waaronder samba, jazz, hiphop en meer.

1 Reactie

Groot fan van pitch & potch en Tulli natuurlijk 😛
En de geniale liedjes niet te vergeten 😉

Reageer