Ziggo Zender van de maand januari - Crime+Investigation

  • 28 december 2018
  • 2 Reacties
  • 3083x Bekeken

Reputatie 7
We beginnen dit jaar spannend! In januari kijk je de hele maand gratis naar Crime + Investigation Network (CI). Met deze zender komt de ‘Sherlock’ in je naar boven. Je kijkt over de schouder van de rechercheur mee en volgt het onderzoek op nauwe voet. CI neemt je mee langs het laboratorium, rechters en oude dossiers. Zo kom je alles te weten over de echte criminelen en hun misdaden.

Wie, wat en wanneer?
De zender is onderdeel van het Movies & Series XL pakket en is gratis te zien voor alle Ziggo klanten. Kijk je met een smartcard en/of mediabox via de tv? Op kanaal 122 is de zender van 2 t/m 31 januari te zien. Kijk je rechtstreeks via de kabel, kijk dan naar Crime + Investigation Network via de Ziggo GO app of www.ZiggoGO.tv. Nog geen Mijn Ziggo account om in te loggen? Maak dan nu je account aan!

Uitgelichte programma’s
Speciaal voor jou hebben we een kleine selectie gemaakt van alle kijktips!

The First 48 hours - Vanaf 4 januari, elke vrijdag om 22.00 uurIn de geneeskunde noemen ze het ‘het kritieke uur’. In strafrechtelijk onderzoek noemen ze het ‘de eerste 48 uur’. Vraag het een rechercheur en hij zal je zeggen dat als zij binnen 48 uur geen spoor, verdachte of arrestatie hebben, hun kans om de zaak op te lossen wordt gehalveerd. The First 48 volgt rechercheurs tijdens deze eerste kritieke uren, een race tegen de klok om de zaak op te lossen. Elke aflevering duurt een uur en neemt kijkers mee achter de schermen van real life onderzoeken. Het programma volgt rechercheurs in de kritieke eerste 48 uur van moordonderzoeken, waardoor kijkers een ongekende toegang krijgen tot de plaats delict, verhoren en forensisch onderzoek. The First 48 is terug met een geheel nieuwe reeks. Afleveringen zijn onder andere: ‘Fallen Hero: The Last Deal’, ‘True Lies and Deadly Secrets’, ‘Bad Lick & Red Dawn' en ‘Last Hope Truth and Consequence’.
Leah Remini: Scientology and the Aftermath S3 - Vanaf 21 januari, elke maandag om 21.00 uurDe bekroonde serie Leah Remini: Scientology And The Aftermath keert voor een derde reeks exclusief terug naar Crime + Investigation Network. Leah Remini onderzoekt via ontmoetingen en interviews, samen met vooraanstaande en voormalige Scientology-leiders en kerkleden, de individuele verklaringen van ex-kerkleden en hun families. Elke aflevering bevat verhalen van voormalige leden wier levens door de schadelijke praktijken van de kerk werden aangetast, zelfs nog lang nadat ze de organisatie hadden verlaten. Samen met een team van voormalige, vooraanstaande Scientology-ingewijden, die het functioneren en het beleid van de organisatie kennen, geeft Leah de slachtoffers de kans te worden gehoord.
The Devil Next Door - Vanaf 21 januari, elke maandag om 22.00 uurThe Devil Next Door neemt een kijkje in Spindale in North Carolina. Het lijkt een doorsnee Amerikaanse stad te zijn, maar er ligt een kerk verscholen die doordrenkt is van schandalen. The Word of Faith Fellowship, geleid door Jane Whaley, beweert een vrome christelijke kerk te zijn, maar voormalige leden vertellen een ander verhaal: een verhaal vol geweld en uitbuiting. Het is de missie van deze voormalige leden om diegenen die er nog steeds inzitten, inclusief hun eigen geliefden en kinderen, ervan te overtuigen dat zij zich van deze kerk moeten afscheiden. Zal Jane’s macht eindelijk ten einde komen?
Police Patrol - Vanaf 26 januari, elke zaterdag om 23.00 uurPolice Patrol is een non-fictiereeks die kijkers een eerlijk beeld geeft van wetshandhavers die in heel Amerika actief zijn. Elke aflevering belicht de dagelijkse situaties op leven en dood van sheriffs, snelwegpatrouilles en lokale politieafdelingen in heel veel gebieden, van Connecticut tot Arizona. Het gaat van drugsbendes en prostitutie tot snelle achtervolgingen en familieruzies, van autodiefstal tot bendegeweld en kleine verkeersovertredingen. Police Patrol geeft een transparant beeld van de dagelijkse confrontaties tussen politie en burgers.

Welk programma ga jij deze maand onderzoeken? Laat het weten in een reactie!

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic.

2 Reacties

Reputatie 7
Leuke zender waarschijnlijk, maar niets voor mij :(
Wenst natuurlijk wel iedereen, die de zender graag wil willen zien, veel kijk plezier 🙂
Reputatie 2
Badge +1
https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-en-kpn-tonen-wilde-dieren-van-nat-geo-wild-aan-alle-klanten/