Zender van de maand oktober: Horse & Country TV!

  • 30 oktober 2017
  • 2 reacties
  • 4912 keer bekeken
Zender van de maand oktober: Horse & Country TV!
Reputatie 7

In de gehele maand oktober halen we een toffe zender uit Movies & Series XL van stal. Gepaard met grote trots kondigen we aan dat de keuze is gevallen op Horse & Country TV, te zien op kanaal 136! Als klant van Digitale TV, kijk je de zender via Ziggo GO of via een mediabox of CI+ module.

Paradepaardjes

Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze zender alles voor de paardenliefhebber. Van Amazone tot Zadelmaker, het is er allemaal te zien. In oktober haalt Horse & Country TV de beste paradepaardjes van stal:


FEI Jumping Nations Cup Finale Barcelona - vrijdag 11 oktober om 20:00 uur.
Tijdens de FEI Jumping Nations Cup Finale krijgt het publiek de beste ruiters vanuit de hele wereld te zien die de strijd met elkaar aangaan. Dit jaar zal de Nations Cup plaatsvinden in het mooie Barcelona en Horse & Country TV laat alle hoogtepunten van deze spannende wedstrijd zien. 
 

Annemarie: Listening to Horses
In de vierdelige serie ‘Annemarie: Listening to Horses’ gaat de internationaal vermaarde trainster Annemarie van der Toorn aan de slag met de verschillende uitdagingen tussen paard en mens. Door haar jarenlange ervaring heeft ze enorm veel kennis opgebouwd. Deze zet ze in om een betere relatie en samenwerking tussen paard en mens te creëren. Zowel voor deelnemers als kijkers is deze serie erg leerzaam en interessant. Het is niet voor niets dat één van H&C’s grote succesprogramma’s.

 

Demonstratie met Ros Canter en Caroline Moore
Wereldkampioen Eventing Ros Canter gaat, na het grote succes van de voorgaande demonstratie ‘4 Years to 4*, samen met haar trainster Caroline Moore een nieuwe demonstratie geven. Hierin geven ze tips en tricks over wat volgens hen dé manier is om succesvol een eventingpaard naar de top te leiden. Buiten dit onderdeel laten zij het publiek ook zien wat hun aanpak is bij o.a. het aanleren van een vliegende wisseling, het tijd winnen in een parcours en het zo effectief mogelijk door een parcours heenlopen.

 

Sta jij ook te springen om naar deze zender te kijken? In de maand oktober zijn er geen hindernissen en kan iedereen die Digitale TV kijkt bij Ziggo genieten van Horse & Country TV.


2 Reacties

Reputatie 5
Op kanaal 996 Zender van de Maand staat bij de informatie over Horse & Country het verkeerde kanaalnummer. Er staat dat de zender is te vinden op kanaal 125. Dit moet zijn kanaal 136.
Reputatie 7
Oeh @rick70 . Goeie, dat moet anders. Ik ga het doorzetten!

Reageer