Beantwoord

Film 1 doet het niet

  • 1 november 2019
  • 30 Reacties
  • 1253x Bekeken


Toon eerste bericht

30 Reacties

Reputatie 7

Oke, dank je @Steefb  hopelijk gaat het verbeterd worden door de feedback van dit topic, want had wel mooi geweest voor iedereen. 

Reputatie 7
Badge +17

Voor diegenen die het extraatje dit weekend daardoor zijn misgelopen wellicht een stimulans om hun bekabeling en AOP te controleren en zo nodig te (laten) vervangen.

Goedemiddag @Rogier101,

Allereerste welkom op de Community! Vervelend dat je de vrij te kijken kanalen van Film1 dit weekend niet hebt kunnen ontvangen door de E48-32 melding.

De melding houdt in dat het signaal wordt verstoord. De vraag is alleen waar wordt dit verstoord. Is dat in bijvoorbeeld de kabels of splitter binnenhuis? Of zit het probleem in het AOP? 
Om te kunnen uitsluiten waar dit precies zit zal begonnen moeten worden met het controleren van de binnenhuisbekabeling, zodat we stap voor stap alle mogelijke oorzaken kunnen uitsluiten. Handelingen die je hiervoor kun testen zijn in het topic al door verschillende mensen geadviseerd. Dank daarvoor @Steefb en @ARIEBOMBARIE
Helaas is de periode nu voorbij en als er geen abonnement afgenomen wordt op Film1 wordt dat natuurlijk momenteel lastig controleren. :-( 

Gelukkig worden de komende weekenden ook nog mooie films uitgezonden op kanaal 13. 

 

Badge

Ook hier geen Film1 kanalen, wel op 13. Maar dat was niet beloofd. Vorige week werkte het wel. En inmiddels al 3 x gereset. De bekende dooie mus. 
Ede, 6718 MM

Reputatie 7
Badge +26

Je kan wel blijven resetten, maar dat gaat niet helpen.

Zoals Gianna Ziggo boven je ook al schreef.

 

Waar staat dat film1 dit weekend weer open staat.? Dat was vorig weekend.

 

https://www.ziggo.nl/entertainment/movies-series/uitpak-weken-ziggo-films-sport-cadeau

Vanaf 8 november

Films en cabaret op Ziggo TV kanaal 13

Ziggo pakt tot en met het sinterklaasweekend elk weekend uit met een mooie selectie films, cabaret en shows zoals: The American, Boyhood, Herman Finkers of voor de kleintjes K3-concerten.

Zo kijk je

  • Vrijdag vanaf 20.00 uur t/m de zondagavond:
    films en cabaret op Ziggo TV (kanaal 13) óf via Ziggo GO.
  • Gratis een week beschikbaar met Ziggo On Demand:
    voor alle klanten met digitale televisie.

Reageer