Bankhangen doe je zo!

 • 18 oktober 2018
 • 2 reacties
 • 2187 keer bekeken
Bankhangen doe je zo!
De dagen worden alweer langer, maar de verwarming blijft nog even aan. Vervelend? Zeker niet! Met de juiste voorbereiding zit jij er deze dagen warmpjes bij. De tijd vliegt voorbij terwijl je volledig opgaat in een spannende film of serie.

Met deze bankhangtips weet je precies wat je moet kijken. Of je nou via de televisie, een mediabox of Ziggo GO kijkt, je bent gegarandeerd van een lekkere avond op de bank.

Zo kom je de winter door

 • De TV-zenders - Met deze koude winterdagen kan je eindelijk eens tijd nemen voor die ene zender. Kijk eens bij de extra zenderpakketten voor alle keuze. Deze zijn maandelijks opzegbaar, dus kunnen altijd weer uit wanneer jij wilt. Wist je dat je Ziggo Movies en Series L gratis kunt kijken als je ook Vodafone hebt? Dan zie je de beste films en series dus voor niets!
 • Films en series - Keuzestress? No worries, we helpen je graag op weg. Lees de top 10 On Demand films.
 • Laatste kans topics - Wil je dit moment gebruiken om je laatste kans te pakken, kijk dan hier welke films en series er binnenkort niet meer beschikbaar zullen zijn. Zo weet je zeker dat je je tijd optimaal benut.
 • Ziggo Replay - Vergeet ook Ziggo Replay niet. Hiermee kijk je bijna alle programma's in de TV-gids gratis tot 7 dagen terug. Tip: zet een herinnering aan, zodat je het programma niet mist. Gister vroeg naar bed gegaan? Het 8 uur journaal van gisteren is ook vaak om 10.uur ’s ochtends terug te zien!
 • Gratis zender van de maand - Wist je dat alle Ziggo klanten elke maand gratis naar de zender van de maand kunnen kijken?
 • Bankhangen waar jij wilt - Relaxen met Ziggo doe je niet alleen vanaf je eigen bank, maar ook onderweg. Neem Ziggo GO mee op reis, want je geniet van alle zenders in de gehele EU. Zeker weten dat je hierbij niet teveel data verbruikt? Met de nieuwe functie in de Ziggo GO app download je je favoriete films en series alvast thuis.

Bankhangtips

Heb jij ook ultieme bankhangtips die je wilt delen? Plaats ze in de reacties hieronder. Een niet te missen film of een meeslepende serie; wij willen het van je weten!

Ik heb slecht beeld

Wordt jouw relaxmoment toch verstoord door bijvoorbeeld blokjes in beeld, een foutmelding of een ander verstoord signaal? Start dan een topic en ontdek wat de Community voor jou kan betekenen.

2 Reacties

Reputatie 7
Acht programma's (series) die ik wel wil aandragen:

1- House of Cards via Netflix (vanaf 02 November het laatste seizoen)

2- Bodyguard via Netflix (super geweldig en tot de laatste aflevering spannend)

3- Will & Grace nieuw seizoen op TLC (kanaal 21 bij Ziggo), dinsdagavond vanaf 20:30

4- Ballers via HBO Ziggo

5- Hinterland via Netflix

6- Hunted op NPO1 (kanaal 1 bij Ziggo), maandagavond vanaf 20:25 uur

7- Bankier van het Verzet via huren Movies & Series Ziggo

8- Élite via Netflix
Reputatie 7
Goeie tips, @EnergieBoy . Ga ik opslaan!Zelf ben ik dol op 'de donkere maanden'. Juist omdat ik me dan niet schuldig voel als ik lekker een hele avond (of dag) op de bank hang voor de TV.Grote thermoskan met heet water voor thee bij de hand, lekker dekentje (of 3) over me heen en het licht gedimd aan. TV op een lekker programma en wegdromen maar ^^.Persoonlijke tips:


 • First dates. Ik ben vooral fan van de Engelse, maar de Nederlandse afleveringen zijn ook leuk. Wanneer ik even vrolijk wil worden van de TV, zet ik standaard dit aan op ReplayTV. Heerlijk!
 • Game of Thrones. Deze serie kijk ik inmiddels voor de derde keer. Ongelooflijk, niet? Na het lezen van de boeken wilde ik het toch nog weer zien. Ik vind het spannend en prachtig blijven. En ik kan niet wachten tot het laatste seizoen ^^
 • Once upon a time. Beetje fan van sprookjes/disney? Dan ga je deze serie leuk vinden. Je moet goed opletten, want de relaties in de serie lopen flink door elkaar. Zo is "the evil queen" (bekend van sneeuwwitje) zowel de moeder als de overgrootmoeder van de hoofdrolspeler. Die hoofdrolspeler (Henri) heeft sowieso 7 grootouders en minstens 17 overgrootouders. Snap je het nog? Nee? Logisch. Gewoon kijken 😉.
 • Disney Disney Disney. Jaa, ook al zo standaard. Maar ik ben echt gek op Disneyfilms. Mijn moeder houdt van Disney, dus kreeg ik als kind al veel van de klassiekers te zien. Mijn liefde komt dus niet van ver. Ik zit heel hard te denken over een favoriete film, maar weet het eigenlijk niet. Elke dag zou ik een ander kunnen noemen.

Waar kijken jullie graag naar? Ik wil meer tips!

Reageer