Hoera! 50.000 Communityleden. Op visite bij lid 50.000: OchoNL.

  • 24 mei 2017
  • 6 reacties
  • 1643 keer bekeken

Reputatie 6
Badge
Wat een mooie mijlpaal; onze Community telt sinds begin deze maand 50.000 leden. En hoewel het niet alleen om de kwantiteit gaat, vinden we het mooi om te zien dat steeds meer klanten de weg naar de Community weten te vinden. Daarom leek het ons een leuk idee om offline kennis te maken met lid nummer 50.000 (OchoNL) en hem in het zonnetje te zetten.

Community on tour
Gewapend met camera, monteur Dailey, een mooi Ziggo pakket en waardecheque reisden we af naar Rotterdam. De spanning was om te snijden in de havenstad, zo’n twee dagen voor het langverwachte kampioenschap. En dan ook nog eens langskomen in het busje van de hoofdsponsor van de aartsrivaal. Als dat maar goed gaat 😉

Sky is the limit
En dat ging goed. Op de 19e verdieping werden we warm onthaald door de familie OchoNL en de katten. Na een rondleiding met uitzicht over de skyline van Rotterdam moesten we serieus aan de bak. Terwijl Community Manager Arakou OchoNL het hemd van het lijf vroeg, was monteur Dailey druk bezig met het verbeteren van het wifi-signaal.

Benieuwd naar wie OchoNL is, waarom hij lid is geworden van de Community én wat hij van onze Community vindt? Bekijk hier het filmpje:


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

6 Reacties

Reputatie 7
Gefeliciteerd! Leuk hoor, zoveel communityleden.
De poezen willen graag een lege doos om mee te spelen... grappig 🙂
Alleen...?

https://community.ziggo.nl/members/kevinmetuniekegebruikersnaam-50000
Alleen...?

https://community.ziggo.nl/members/kevinmetuniekegebruikersnaam-50000


Misschien wel de 50000e aanmelding, maar dat betekent niet automatisch het 50000e lid. Er zullen vast wel aangemelde communityleden afgemeld zijn omdat ze geen klant meer zijn. Maar je bent wel scherp CreativeS!
Was ook enkel een vraagje Jan F... :8

Beetje opletten kan geen kwaad is mij altijd geleerd.
Reputatie 7
Hey Jan F en CreativeS,

Scherp inderdaad 😉 Maar Jan F zit al in de goede richting.
We hebben inderdaad eigen accounts van Ziggo en dubbele accounts en we hebben migraties gehad waardoor de letterlijke telling op de bovengenoemde manier niet 100% klopt.
Zie bijvoorbeeld: https://community.ziggo.nl/members/janmachteld-52000
Dat is een lid, maar de telling aan de voorkant is daar nog niet.

Gr,
Duidelijk Ronald!