Beantwoord

wifibooster kapot?

  • 19 november 2019
  • 4 reacties
  • 344 keer bekeken

Ik gebruik mn wifibooster meestal als bekabeld internet naar mn laptop. Wifi staat altijd uit. Soms zet ik de Wifi booster aan om ook wifi te hebben. 

Maar sinds kort lukt het niet meer om Wifi aan te zetten, Ik druk normaal opde on/off button (longpress) en dan gaat het blauwe lampje branden en is de Wifi aan. Maar nu lijkt de Wifi booster hier niet meer op te reageren.

Ik heb de Wifibooster al gereset, tijdens de opstart zag ik wel dat het blauwe lampje even aanging, maar daarna weer uit. Ik vermoed dat de schakelaar van het knopje kapot is.

Iemand suggesties?

icon

Best beantwoord door Be rt 19 november 2019, 22:23

Ik ga even uit van een Wifibooster via de stroom.

Kun je eens inloggen en kijken of de Wireless settings nog aangevinkt staan?

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic.

4 Reacties

Ik ga even uit van een Wifibooster via de stroom.

Kun je eens inloggen en kijken of de Wireless settings nog aangevinkt staan?

Reputatie 7

Hey @Richy72 . Welkom hier! 

Hoe gaat het nu? :-) 

Ik ga even uit van een Wifibooster via de stroom.

Kun je eens inloggen en kijken of de Wireless settings nog aangevinkt staan?

Bedankt voor de tip Be rt, het lijkt erop dat dit inderdaad de oorzaak was. Wifi radio stond niet aangevinkt zowel bij 2/4Ghz als bij 5 Ghz. Vreemd, want ik heb nog een wifi booster in huis en deze werkte wel helemaal goed.

In ieder geval werkt alles weer naar behoren.

mvg Richy

 

Reputatie 7

Kijk, mooi opgelost! 

Mocht er weer eens iets zijn, dan weet je ons te viden. Voor nu een heel mooi weekend gewenst, @Richy72 ! :-D