Andere gebruikers met deze vraag

Anne B
Community Testspecialist
Community Testspecialist
  • 7931Reacties
  • 792Oplossingen
  • 6692Likes

Software testen op je Mediabox XL? Geef je nu op!

 

Op dit moment krijgen steeds meer klanten dé upgrade op hun Mediabox XL, ook wel de nieuwe tv-ervaring. Nu de Mediabox XL nieuwe software krijgt, gaan we de software natuurlijk verder door ontwikkelen. En dat doen we graag samen met jou, mocht jij de upgrade op je Mediabox XL al hebben ontvangen. Test je mee? 

 

 

Wat kun je verwachten van de test?

Als tester ontvang je elke nieuwe software-update vóór deze landelijk wordt uitgebracht. Zo heb jij als eerste toegang tot alle nieuwe mogelijkheden en verbeteringen die elke update brengt.

 

🗝 Als eerste toegang tot de nieuwste software

🔬 Testen van nieuwe mogelijkheden en verbeteringen

💡 Meedenken met nieuwe features

 

 

Wat verwachten we van jou?

Je krijgt toegang tot een besloten groep op de Community. We verwachten van jou dat je hier al je vragen, feedback en verbeterpunten aandraagt. Dit kan ook in de vorm van een vragenlijst die we op de Community plaatsen. Daarmee verbeteren wij de software en op basis van jouw mening bepalen we of de software klaar is om landelijk uit te brengen. 

 

De voorwaarden voor de test

  • Je kunt alleen meedoen als jouw Mediabox XL de upgrade al heeft gehad. Weet je dit niet zeker? Zie onderstaande afbeelding voor het verschil. 
  • Als je meedoet, geef je toestemming om gegevens over de werking van je mediabox te delen. Zo kunnen we de box technisch beoordelen en verbeteren. We gaan hierbij natuurlijk zorgvuldig om met je privacy.
  • Bij het aanmelden teken je een geheimhoudverklaring (NDA) en vragen we je je ervaringen met de testsoftware niet publiek en/of met derden te delen.
  • De software die je gaat testen is in ontwikkeling. Dit betekent wel dat je onverwachte problemen kunt ervaren ook al doen we altijd ons best om dit te voorkomen.
  • De ondersteuning van de test verloopt uitsluitend via een besloten groep op de Ziggo Community. Moderators zijn hier van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur aanwezig.
  • Deelname kunnen we niet garanderen. We maken een selectie uit alle aanmeldingen en je krijgt bericht als je geselecteerd bent.
  • We verwachten actieve deelname en dat je de periodieke vragenlijsten over de testsoftware invult.

 

Klinkt leuk! Hoe meld ik mij aan?

Controleer eerst met onderstaande afbeelding of jij de upgrade al hebt op je Mediabox XL, zodat je box geschikt is voor deelname aan de test. Het aanmeldingsformulier vind je onderaan dit topic. 

 

Check of je de upgrade al in huis hebt

Je herkent de upgrade simpelweg aan het menu.

h3vsh4.PNG

Afbeelding A: voor de upgrade

Ziet het menu van jouw Mediabox eruit zoals op afbeelding A?

Dan is je mediabox nog niet omgezet naar de nieuwe tv-ervaring.

Je kunt je dan niet aanmelden voor deze test.

Meer informatie over de nieuwe tv-ervaring lees je hier.

 

Afbeelding B: Na de upgrade

Ziet het menu van jouw Mediabox XL eruit zoals afbeelding B?

Dan kun je je aanmelden voor de test!

 

Meld je aan! 

Je kan alleen meedoen wanneer jij de Mediabox XL met upgrade al in huis hebt. Ben je geselecteerd, dan nemen we binnen 3 weken contact met je op via e-mail.

< Meld je aan! >

 

 

Andere gebruikers met deze vraag