Andere gebruikers met deze vraag

RoWi.
Expert
Expert
  • 6938Reacties
  • 293Oplossingen
  • 1713Likes

Gunstigere voordelen Ziggo en Vodafone.

Er is al vaker over geschreven ik wil dit toch herhalen, onderzoek de mogelijkheden om het voor de Ziggo klanten interresanter te maken om hun abonnement te combineren met mobiel van Vodafone.

 

Zoals het nu werkt is het aan de Ziggo kant enkel interresant als  je TV start of Compleet afneemt zonder een aanvullend pakket. Voor de klanten die TV Max afnemen is het aan de Ziggo kan totaal niet intressant zeker als je weinig tot niets om sport geeft. Ik wil dus voorstellen zoals eerder is gedaan geef ook de optie om enkel de TV kanalen uit het Movies & Series XL pakket te kiezen zonder het HBO aanbod.

 

Deze keuze wordt voor mij relevant omdat het eerste jaar terug bij Ziggo bijna afloopt.

Dat houd in dat het zelf afgenomen Movies en Series XL pakket niet meer gratis is, dat is op zich niet heel erg, toch hebben wij liever de extra TV kanalen als keuze pakket dan het Ziggo Sport pakket.

 

Ik ben binnenkort € 65,95 per maand kwijt wat op zichzelf mee valt, wat mij stoort is dat ik ruim tien euro meer kwijt ben, als ik betere terugkijk opties wil. Compleet gaat me € 74,50 kosten, en Max € 74,90, uiteraard hebben we dan ook andere extra opties wat de keuze voor Max rechtvaardigt Compleet valt hoe dan ook af.

 

Kortom hoe kan VodafoneZiggo het aan de Ziggo kant intressanter maken, nu is er voor klanten met het duurste TV abonnement weinig te kiezen.

Andere gebruikers met deze vraag