Sander
Community Developer
Community Developer
  • 2725Posts
  • 290Oplossingen
  • 1926Likes

Ziggo past per 1 juli 2023 inflatiecorrectie toe

Als de prijzen in Nederland stijgen, dan stijgen ook onze kosten. Om te zorgen dat we iedere dag een stabiele verbinding leveren, gebruiken we veel energie voor het netwerk en de datacenters. Ook de kosten van materiaal voor het leveren van diensten en onderhoud zijn sinds vorig jaar gestegen. 

 

Daarom passen we per 1 juli 2023 een inflatiecorrectie van gemiddeld 8,5% toe op de prijzen van onze pakketten en beltarieven. Dit is volgens de algemene voorwaarden en lager dan het gemiddelde 2022 CBS inflatiecijfer van 10%. 

 

Wanneer word ik persoonlijk geïnformeerd over de inflatiecorrectie? 

Je wordt tussen 8 en 31 maart per e-mail of brief op de hoogte gesteld van de inflatiecorrectie en wat het voor jou persoonlijk inhoudt. Ook zie je de nieuwe tarieven terug op de factuur  over de maand juli. 

 

Geldt de inflatiecorrectie voor alle producten van Ziggo?   
De inflatiecorrectie wordt toegepast op internet, tv en beltarieven. De prijzen van extra diensten zoals streamingservices, zenderpakketten en SmartWifi pods wijzigen niet bij deze inflatiecorrectie. Ook eenmalige servicekosten zoals activatiekosten of monteurskosten wijzigen niet. 

 

Waarom communiceren jullie al in maart over de inflatiecorrectie in juli? 

We zijn ons bewust dat een prijswijziging altijd lastig is en zeker dit jaar waarin prijzen overal omhoog gaan. Van je boodschappen tot je sportabonnement, alles wordt duurder. Daarom vinden we het belangrijk om op tijd en duidelijk uit te leggen hoe het zit. 

 

Heeft de inflatiecorrectie verband met de aanschaf van de Europese voetbalrechten, de prijswijziging van Viaplay of de sponsordeal met Ajax? 

Nee, er is geen verband tussen de inflatiecorrectie en de aanschaf van de Europese voetbalrechten, de prijswijziging van Viaplay of de sponsordeal met Ajax. 

 

Ik heb een tijdelijke actiekorting. Hou ik mijn tijdelijke actiekorting nu ook? 

Als je een actiekorting met ons hebt afgesproken voor een bepaalde periode, dan houd je die gewoon totdat die actieperiode is afgelopen. Heb je per 1 juli 2023 nog recht op een kortingsbedrag of –percentage, dan wordt die de resterende periode berekend over het nieuwe tarief.  

 

Wat verandert er in de beltarieven?

Maak je gebruik van Vast Bellen? Bekijk alle vernieuwde beltarieven op de Tarieven Bellen  pagina.

 

Mag ik mijn contract opzeggen?

De inflatiecorrectie wordt toegepast volgens de algemene voorwaarden van je abonnement. Daarom is het niet mogelijk om je abonnement kosteloos op te zeggen voor het einde van je contract.  

Heb je een maandelijks aanpasbaar abonnement? Kijk in Mijn Ziggo of er een voordeliger abonnement met minder mogelijkheden beter bij je past of bel naar 0900-1884 .

 

70 Reacties

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws
Elke maand in je inbox

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws