klojum
Ontdekker
  • 2Reacties
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Ziggo GO app op Android toont tijdens cast via Chromecast de titel van de voorgaande uitzending

Het casten van een TV-uitzending gaat op zich goed met de Android app, er zijn geen echte strubbelingen. Echter, op mijn telefoon (Huawei G700, Android 9) wordt de thumbnail en de titel van de uitzending ervoor getoond. De uitzendtijd is daarbij weer wel van de correcte stream... Het maakt niet vanuit welk deel van de Android app de uitzending wordt gestart, de begeleidende informatie klopt niet met wat de Chromecast-stream uitzendt.

 

Kortom: de correcte videostream wordt gebruikt, maar met de vorige thumbnail en de vorige titel, en toch met de correcte start- en stoptijd.

 

Iemand met soortgelijke ervaringen?

2 Reacties 2
Steven
Community Moderator
Community Moderator
  • 549Reacties
  • 52Oplossingen
  • 77Likes

Hoi @klojum,
Super dat je onze community hebt gevonden en hier je vraag stelt! Dat klinkt alsof het niet helemaal lekker gaat met Ziggo Go! Je geeft aan dat je een Huawei G700 hebt met Android 9 in combinatie met een Chromecast. Ervaar je dit probleem ook zonder een Chromecast? Heb je al eens Ziggo Go verwijderd en opnieuw geinstalleerd? Speelt dit bij enkele of alle programma's? 

klojum
topicstarter
Ontdekker
  • 2Reacties
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Hallo Steven,

 

Sorry voor de tussentijdse stilte, maar het uittesten van het "Chromecast-probleem" was problematischer dan gedacht. Bij het tussentijds gebruik van de app kwam het probleem niet altijd voor. Dat kan komen omdat ontwikkelaars aan de Ziggo-kant alweer iets verbeterd hebben, of dat er iets wel/niet goed werkt op de Ziggo server(s).

Waar het probleem sowieso voorkomt is bij de Formule1-uitzendingen. Geen idee of er bepaalde services niet synchroon lopen door een groter aantal kijkers, maar het is wel frappant. Ik heb een 7-tal schermafbeeldingen genomen, bijgaand de link hiervan: https://imgur.com/a/R3TkA2C

De eerste 5 afbeeldingen zijn van vrijdag 18 juni (2e F1-training), waarbij titel en tijd afwijken.
De laatste 2 afbeeldingen zijn van de 3e F1-training, waarbij de titel correct is maar de tijd anders.

Wellicht dat jullie er iets mee kunnen fixen!

P.S.: de uitzending vrijdag ging via een Chromecast v3 dongle (1080p/60Hz), de uitzending zaterdag ging via een Nvidia Shield TV (2015). Voor wat het waard is...

Uitgelicht topic