Lenovo tablet android 10 zwart scherm Ziggo GO

Gister op tablet update gedaan naar Android 10 en nu werkt ziggo go niet meer. Start op en geeft na kiezen programma alleen zwart beeld met onder en boven een witte balk. 

Martin90
Ontdekker
  • 5Reacties
  • 1Oplossingen
  • 1Likes
1 Geaccepteerde oplossing

Raar maar waar, start ziggo go maar weer eens op om te pielen, en hij doet het  ​​​​​​. Echt niks gedaan, hij doet het gewoon. Ga er maar vanuit dat Ziggo goed bezig is geweest 

Bekijk in context

Martin90
topicstarter
Ontdekker
  • 5Reacties
  • 1Oplossingen
  • 1Likes
10 Reacties 10

ik heb precies het zelfde op mijn Lenovo tablet, ook gisteren geupdated.

De diagnostiek geeft precies het zelfde als bij Martin90

Ronya
Gedreven Meedenker
  • 17Reacties
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

Hi @Martin90 (welkom hier) & @Ronya

Erg vreemd dat Ziggo GO het ineens niet meer doet bij jullie nadat jullie de Lenovo tablet een update hebben gegeven. Stond er eerst een andere Androidversie op de tablet? En hebben jullie zelf al zaken geprobeerd zoals het herinstalleren van de app en het uit- en opnieuw inschakelen van de tablet? Mogelijk verhelpt dat het probleem!

Zo niet, dan hoor ik dat uiteraard graag 🙂

Erik S Z
Community Moderator
Community Moderator
  • 821Reacties
  • 93Oplossingen
  • 122Likes

Ja de vorige android versie is geüpdatet naar 10 en echt alles geprobeerd. Netflix en Disney doen het gewoon trouwens

Martin90
topicstarter
Ontdekker
  • 5Reacties
  • 1Oplossingen
  • 1Likes

Bijzonder! Er is onlangs een nieuwe update van Ziggo GO gepushed naar de stores, ook die van Android. Zou je die kunnen downloaden en kunnen checken of het dan mogelijk wél weer werkt?

Erik S Z
Community Moderator
Community Moderator
  • 821Reacties
  • 93Oplossingen
  • 122Likes

@Erik S Ziggo  en @Martin90  en @Ronya  heb nog tip van Alex Ziggo gekregen, je kan na de update ook even uitloggen, dan even wachten, of toestel even herstart en daarna weer inloggen, dit zou probleem kunnen oplossen, zowel Android als IOS/iPadOS 

Dave-
Super Expert
Super Expert
  • 13744Reacties
  • 554Oplossingen
  • 2635Likes

Heb de laatste ziggo go update uit playstore en ook de rest had ik al gedaan en nu weer maar niets helpt. Ik heb geen enkele bewegende beelden in ziggo go op de tablet., wel heb ik geluid van de gekozen tv programma's op de tablet en als ik cast naar de tv heb ik wel beeld en goed. Dus alleen geen bewegende beelden op de tablet. Op de home pagina van ziggo go heb ik alleen de stilstaande beelden van de zenders. 

Martin90
topicstarter
Ontdekker
  • 5Reacties
  • 1Oplossingen
  • 1Likes

Super dat de laatste update is geïnstalleerd! Wel ontzettend vreemd dat het probleem blijft bestaan en casten wel zonder problemen lukt. Bedoel je met de rest ook dat je de tip van @Dave- hebt uitgetest? Door uit te loggen en weer in te loggen? 

Mariska Z
Community Moderator
Community Moderator
  • 2917Reacties
  • 262Oplossingen
  • 527Likes

Ja alles wat hier aangedragen is , had ik al  gedaan en daarna nogmaals meerdere malen , had ook de laatste update al .Doet het nog niet trouwens .Netfilx , Disney , Videoland doen het wel allemaal en voor de rest ook geen enkel probleem met tablet   

Martin90
topicstarter
Ontdekker
  • 5Reacties
  • 1Oplossingen
  • 1Likes

Raar maar waar, start ziggo go maar weer eens op om te pielen, en hij doet het  ​​​​​​. Echt niks gedaan, hij doet het gewoon. Ga er maar vanuit dat Ziggo goed bezig is geweest 

Bekijk in context

Martin90
topicstarter
Ontdekker
  • 5Reacties
  • 1Oplossingen
  • 1Likes

alles wat hierboven is verteld, is mij ook overkomen: Ziggogo-app gebruik ik al heel lang op mijn laptop Asus TUF FX504 met Windows 10, mijn vorige tablet (Samsung Tab 10) en mijn huidige Lenovo TB-X606F met Android 9, en mijn smartphone Nokia 8.1 met Android 10;

 

enkele dagen geleden deed ik een update op mijn Lenovo om Android 10 te installeren en enkele uren later wilde ik een tv-programma bekijken; helaas geen beeld, wel geluid;

ziggogo-app gedeïnstalleerd, tablet helemaal uit en dan weer aan, ziggogo-app weer downloaden en installeren: geen beeld, wel geluid

 

sindsdien enkele dagen telkens opnieuw proberen en nog eens nieuw installeren, maar er is geen verandering: geen beeld wel geluid

 

ik zou graag een goede hint of een oplossing voor mijn probleem willen ontvangen

 

bij voorbaat dank

Wim

 

 

WimDro
Ontdekker
  • 4Reacties
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Uitgelicht topic