1
Vraag
2
Reageer en help mee
TinoO

Level 1
  • 2Posts
  • 0Oplossingen
  • 4Likes

Alleen geluid zonder beeld streamen vanuit Horizon Go App

Vraag aan ontwikkel team Ziggo Go app.

Voorbeeld: Stel je zit in de auto en je wilt bijvoorbeeld een wedstrijd verslag luisteren (autorijden en TV kijken lijkt me niet wenselijk). Dan is het momenteel niet mogelijk om van een TV uitzending alleen het geluid te streamen. TV wordt altijd met beeld gestreamd waardoor je relatief veel data verbruikt.
Het zou mijn inziens fijn zijn om een functie binnen de horizon Go app te hebben om zo alleen het geluid aan te zetten. Zo kun je dan naar het commentaar van bijvoorbeeld Formule 1 luisteren zonder honderden MB`s aan data te verbruiken.
2 Reacties 2
EnergieBoy

Level 19
  • 11433Posts
  • 578Oplossingen
  • 1887Likes
Hoi TinoO
Welkom op de klanten helpt klanten Community van Ziggo.

Dat is nog eens een goede vraag. Zeker iets voor het Ziggo Go Team om daar eens naar te kijken. Maar bestaan er geen radiozenders die verslag doen van de Formule 1 terwijl je aan het rijden bent? Deze misschien?

Ben je onderweg en heb je Ziggo Sport niet bij de hand? Wellicht sta je langs een van de F1-circuits en heb je genoeg van de circuit-speaker? Met Grand Prix Radio is Olav Mol gewoon binnen handbereik, want zijn commentaar bij de races en kwalificaties van de Formule 1 hoor je bij ons elke wedstrijd live!

Het enige wat je hoeft te doen om niets te missen van Olav Mol en Jack Plooij is op Luister Live te drukken of de Grand Prix Radio-app te downloaden voor je smartphone. Op de circuits is Grand Prix Radio ook te ontvangen via DAB+. Waar je op een zondag ook bent, met Grand Prix Radio hoef je nooit meer een seconde van een F1-race te missen.

Zie deze website

Wie weet heb je er iets aan 😉
TinoO
Topicstarter
Level 1
  • 2Posts
  • 0Oplossingen
  • 4Likes
Hoi EnergieBoy

"Dat is nog eens een goede vraag. Zeker iets voor het Ziggo Go Team om daar eens naar te kijken. Maar bestaan er geen radiozenders die verslag doen van de Formule 1 terwijl je aan het rijden bent? Deze misschien?"


Nee: met echt goed verslag niet. Grand Prix radio is wat slap geouweh... rondom de wedstrijden.
Ofwel: Geen live verslag van de hele wedstrijd.

Zo ook bij voetbal: Radio 1 doet met vlagen wat verslag, niet de hele wedstrijd door op puntje van je stoel. Alternatieven zijn dus doorgaans slechter dan volledige verslag van een live wedstrijd op TV (of vrije trainingen).

Tino
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic