Marianne
Community Developer
Community Developer
  • 1490Posts
  • 129Oplossingen
  • 1310Likes

Terugblik op Community Island

Deze zomer nodigden we onze Super Experts uit voor het Community Island. Een gezellige avond waarin we elkaar weer even konden 'ontmoeten', er ruimte was voor een praatje, maar waar we ook actief feedback ophaalde over het expert programma. Alles over dit event en wat we nog meer organiseren met onze Experts en Super Experts lees je in dit topic!

 

Op Community Island

Toen iedereen 's avonds inbelde op het eiland was de toon gezet: met deze grappige tool wordt het een gezellige boel. We begonnen om wegwijs te worden met een spel: 'zoek het cadeau'! Toen deze uiteindelijk op de berg gevonden was, konden we verder voor een serieuzer thema; de stellingen.

 

Stellingen

We hebben de Super Experts een aantal stellingen voorgelegd, zoals: "Het Community team betrekt mij genoeg bij de ontwikkelingen binnen de organisatie."  We vinden het belangrijk om feedback op te halen bij onze actieve leden, zodat we samen met hen de Ziggo Community verder gaan ontwikkelen tot een nog mooier platform. Met deze feedback, waarvoor dank @Super Experts👏, kan ons team aan de slag om onze website, processen en faciliteiten te optimaliseren. 

 

Pubquiz

Na de eerste helft van de avond verplaatsten we naar de Community Headquarters voor een ware pubquiz, gespeeld in drie teams. De vragen werden afgewisseld door persoonlijke en algemene kennis vragen. Het was een spannende wedstrijd, maar er kan maar één team het beste zijn. @Dave! , @Evert en @KBX458 hebben de strijd gewonnen, nog gefeliciteerd en we hopen dat jullie prijsjes al van pas zijn gekomen 😉 

 

Screenshots5.jpg

 

Meer over het expert programma

Een paar keer per jaar organiseren wij events voor onze Experts en Super Experts. We vinden het belangrijk om het contact met elkaar te onderhouden. De ene keer in de vorm van workshops op onze Central Office in Utrecht en de andere keer zien we elkaar voor een leuke avond in Ziggo Dome. Afgelopen jaar en dit jaar focussen we ons vooral op online events. 

 

 

Alles over de Super Experts

In de toekomst gaan we vaker events organiseren. Houd daarvoor de Ziggo Community in de gaten. Meer weten over onze Super Experts en wat het inhoudt om een Super Expert te zijn? Kijk dan in het topic: Alles over de Super Experts

1 Reactie
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.

Polls
Ga je voor een film of een serie?

Uitgelicht topic