Marianne
Community Developer
Community Developer
  • 1430Posts
  • 126Oplossingen
  • 1073Likes

Ranks & badges - spaar ze allemaal!

Je hebt ze vast al voorbij zien komen op de Community, onze nieuwe badges. Geheel in de stijl van de Community, verzamel je nu op verschillende manieren badges. Ook zijn er meer ranks bijgekomen.

Wat zijn badges?
Badges zijn een soort digitale flippo's. Op de Community krijg je ze niet bij een zak chips, maar wel bij andere prestaties. Spaar ze allemaal en je profiel is compleet. Heb je 100 reacties geplaatst, 5 beste antwoorden gegeven of is je profiel compleet ingevuld? Dan ontvang jij een badge! Benieuwd naar welke badges jij al hebt verzameld, neem dan snel een kijkje in je profiel.

Tip: Ga naar Mijn Profiel om je verdiende badges te bekijken. Je ziet ook welke badges je nog kunt sparen. 


Wat zijn ranks?
Onze Community kent ondertussen al meer dan 80.000 leden. De 1 is actiever op de Community dan de ander. Door het onderscheid in ranks, weet je wie je voor je hebt. Op basis van je activiteit word je ingedeeld in een bepaalde rank, ook wel gebruikerstitel genoemd. Deze zie je naast je naam in reacties en in je profiel. Heb je al een paar keer de Community bezocht of al een paar reacties geplaatst, dan maakt dat je bijvoorbeeld een ‘Ontdekker of ‘Meedenker’. Kom je hier vaker en heb je al heel wat topics en reacties achter de rug, dan vinden we jou een ‘Stamgast’.

Super Experts
Onze Community kent een aantal Super Experts en daar zijn we erg trots op. Je herkent ze aan het oranje kroontje achter de gebruikersnaam. Super Experts zijn zo toegewijd aan de Community, dat wij deze titel speciaal toekennen. Super Experts nemen we mee in de ontwikkelingen van de Community en hier organiseren we het één en ander voor, zoals dit uitje: de Space Experience in Ziggo Dome.
Wanneer je positief opvalt op de Community, toegewijd bent en het leuk vindt om anderen te helpen, dan kan het zo zijn dat jij ook een Super Expert wordt!

 

Meer lezen over de Super Experts 

De Vodafone Community
We werken samen met de Vodafone Community en hebben onze ranks en badges op elkaar afgestemd. Neem snel een kijkje, want daar kan je soortgelijke badges verdienen, volledig in Vodafone stijl. Ontdek de Vodafone badges en spaar ze allemaal.

18 Reacties
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.