Mariska
Community Moderator
Community Moderator
  • 5512Posts
  • 578Oplossingen
  • 2636Likes

Na meer dan 2 jaar: offline gezelligheid met de Super Experts

27 juli was de gezellige meet-up met onze Super Experts. En dat na twee jaar lang wachten!  Lees meer over wat we hebben gedaan en wat we nog meer organiseren voor actieve leden van de community.

Op de groepsfoto zie je een deel van de Super Experts (staand) en een deel van het Community team (hurkend).

 

Over de gezellige meet-up
Corona heeft natuurlijk een tijdje roet in het eten gegooid om iets met elkaar te organiseren. Maar zodra het weer mocht zijn we om tafel gegaan om een meet-up te organiseren voor onze actieve leden. Op 27 juli zijn we met de groep Super Experts naar Food Explore in Utrecht geweest. Het was ontzettend geslaagd en iedereen heeft lekker gegeten (toch?😉). Voor sommige leden was het zelfs de eerste keer dat ze elkaar zagen. Ook een aantal moderators van het Community Team waren aanwezig. Het moment om eens de persoon achter de avatar te leren kennen. We hebben veel gelachen en naast technische onderwerpen ging het gespreksonderwerp alle kanten op!

 

Over onze Experts en Super Experts
Vanaf de rank Expert kom je in aanmerking om je aan te melden voor event zoals deze. Als Expert ben je al een tijdje actief op de Community en krijg je een aantal extra's. Lees in dit artikel alles over de Experts. We organiseren regelmatig etentjes, webinars of houden een Community Experience Day. Daar leer je andere leden en het Community team beter kennen. Informatief, maar ook zeker gezellig! Dit etentje was echt bedoeld voor onze Super Experts. Lees hier meer over wat het inhoudt om Super Expert te zijn op de Ziggo Community. 

 

We vonden het super om iedereen weer eens te zien en ook de nieuwe gezichten te ontmoeten. Wie weet tot een volgende keer!

1 Reactie
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.

Uitgelicht topic