Kirsty Z
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 139Posts
  • 0Oplossingen
  • 77Likes

Hoera! 50.000 Communityleden. Op visite bij lid 50.000: OchoNL.

Wat een mooie mijlpaal; onze Community telt sinds begin deze maand 50.000 leden. En hoewel het niet alleen om de kwantiteit gaat, vinden we het mooi om te zien dat steeds meer klanten de weg naar de Community weten te vinden. Daarom leek het ons een leuk idee om offline kennis te maken met lid nummer 50.000 (OchoNL) en hem in het zonnetje te zetten.

Community on tour
Gewapend met camera, monteur Dailey, een mooi Ziggo pakket en waardecheque reisden we af naar Rotterdam. De spanning was om te snijden in de havenstad, zo’n twee dagen voor het langverwachte kampioenschap. En dan ook nog eens langskomen in het busje van de hoofdsponsor van de aartsrivaal. Als dat maar goed gaat 😉

Sky is the limit
En dat ging goed. Op de 19e verdieping werden we warm onthaald door de familie OchoNL en de katten. Na een rondleiding met uitzicht over de skyline van Rotterdam moesten we serieus aan de bak. Terwijl Community Manager Arakou OchoNL het hemd van het lijf vroeg, was monteur Dailey druk bezig met het verbeteren van het wifi-signaal.

Benieuwd naar wie OchoNL is, waarom hij lid is geworden van de Community én wat hij van onze Community vindt? Bekijk hier het filmpje:

6 Reacties
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.