Lycke
Community Moderator
Community Moderator
  • 11748Posts
  • 923Oplossingen
  • 4198Likes

Ho-ho-ho. Proost op een geweldig Community uitje!

Afgelopen 13 december hebben we een fantastisch user-uitje gehad! 

De Ziggo Community is, zoals velen van jullie weten, een verzamelplaats van vele technische mensen die ervan houden om elkaar te helpen en van elkaar te leren. Het is dé plek om antwoorden te vinden op je prangende vragen en ook de plek om een vurige discussie te voeren. 

 

Dit alles doen we online. Wel zo praktisch, maar stiekem vragen we ons ook wel eens af: “wie zijn deze mensen achter de avatars?” Sommigen van jullie hebben we al eerder bij een uitje ontmoet, maar velen ook nog niet. Daarom vinden we het leuk om de online Community soms ook offline te ontmoeten. En dit keer deden we dat in de vorm van een eindejaarsuitje. Afgelopen vrijdag 13 december zijn we met 13 Community gebruikers en 4 medewerkers van VodafoneZiggo gezellig uit eten geweest in Utrecht. En het was heel gezellig! Echt geweldig om zo de personen achter de avatar (weer) eens te ontmoeten

 

In de toekomst willen we dit soort uitjes vaker organiseren. Uitjes zoals deze; die in het teken staan van gezelligheid en het samenzijn/ elkaar leren kennen. Maar ook uitjes die veel meer in het teken zullen staan van de Ziggo Community en hoe we deze zo optimaal mogelijk onderhouden. Lijkt het je leuk hier ook eens bij aanwezig te zijn? Geef ons dan vooral een seintje en wie weet ontvang jij een volgende keer ook een uitnodiging ^^. 

19 Reacties
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.