Marianne
Community Developer
Community Developer
  • 1600Posts
  • 139Oplossingen
  • 1821Likes

Community X-Mas Island

Afgelopen donderdag was het laatste user event van dit jaar: Community X-Mas Island. De actieve leden van het T.E.AM. en het Community Moderator Team waanden zich in de online wereld van dit kersteiland. Dit keer in winterse sferen met kerstmutsen, het noorderlicht en champagne! Er was ruimte voor serieuze discussies over de toekomst van de Community, maar ook een spannende pubquiz stond op het programma. Een kleine terugblik op dit event lee je hier.

 

Over Community X-Mas Island

Het was weer even wennen om deze tool te gebruiken waarin je met je eigen avatar 'rondloopt' over het eiland. Nadat iedereen online was, kon de gezelligheid beginnen. Na een mooie terugblik op 2021 over wat we afgelopen jaar hebben bereikt met z'n allen, gingen we met elkaar in gesprek over de toekomst van de Community. We hebben weer mooie input verzameld dankzij onze actieve leden waar we mee aan de slag kunnen komend jaar.  

 

Spannende quiz

Ook dit keer streden drie teams om de eretitel tijdens de pubquiz. Na de bekendmaking van de teamnamen werd al snel duidelijk dat het een spannende race werd. Het was een ware nek-aan-nek-race! Gefeliciteerd aan de winnaars, je mag in dit topic zeker nog met je team van je laten horen. Protesten kunnen helaas niet meer ingediend worden 😉

 

Meer over het expert programma

Een paar keer per jaar organiseren wij events voor onze actieve leden. De ene keer in de vorm van workshops op onze Central Office in Utrecht en de andere keer zien we elkaar voor een leuke avond in Ziggo Dome. Afgelopen jaar focusten we ons vooral op online events en webinars. 

 

Alles over het T.E.AM.

Ook volgend jaar gaan we weer online, en hopelijk offline events organiseren voor de actieve leden hier op de Community. Meer weten over dit T.E.AM. en wat het inhoudt om onderdeel te zijn van het T.E.A.M.? Kijk dan in het topic: Alles over het T.E.AM. 

 

Bedankt dat jullie er allemaal bij waren. Wat vonden jullie het leukste aan deze avond?

En ook al was dit event online, het voelde toch alsof we elkaar weer eens hebben ontmoet. Alvast fijne feestdagen aan iedereen en een gezond & gelukkig 2022!

7 Reacties
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.

Uitgelicht topic