Marianne Z
Community Developer
Community Developer
  • 1323Reacties
  • 124Oplossingen
  • 701Likes

Alles over de Super Experts

Je herkent ze aan het kroontje achter hun naam. Het zijn de Super Experts! Ze zijn onmisbaar op de Ziggo Community en de drijvende kracht achter dit platform. Wij zien ze als een echt hecht T.E.A.M.
 

Het leven als Super Expert bestaat uit: 

 Toegang tot privé community gedeelte

 Uitnodigingen voor user events

 Nieuws over Ziggo's productontwikkelingen

 Meegaan in Community ontwikkelingen 

 Voorrang bij producttesten

 

T.E.A.M. 

Een Super Expert herken je aan 4 belangrijk eigenschappen: Toewijding, Enthousiasme, Aanwezigheid en Meewerken. Ontdek wat een Super Expert betekent op onze Community. Pas jij daar tussen?  


T - Toewijding
Door je toewijding breng je samen met de Community beheerders het platform naar een hoger niveau. Je bent onderdeel van het team en je voelt je daar op je gemak. Je vindt het leuk om zowel online als offline in contact te komen met de andere Super Experts en de Community beheerders. 


E - Enthousiasme
Met je enthousiasme weet je wat belangrijk is voor andere Communityleden en wil je de Ziggo Community verrijken. Je hebt het beste met de Ziggo Community en haar bezoekers voor. Je deelt je visie en helpt mee aan de toekomst van het platform.


A - Aanwezigheid
Een constante aanwezigheid zorgt voor meer vertrouwen, begrip en respect. Je oprechtheid wordt gewaardeerd door het team.


M - Meewerken
Je werkt mee aan de toekomst van het platform en steunt de missie & visie van de Ziggo Community. Als ambassadeur blijf je opbouwend kritisch over de ontwikkelingen van Ziggo en het platform.
 


 Heb je interesse?

Onze Community is altijd in beweging. Dat geldt ook voor onze Super Experts. Zie jij jezelf al als onderdeel van dit T.E.A.M.? Laat het ons weten! Hier zitten wel een aantal eisen aan vast:

 

Je helpt graag andere Communityleden met het beantwoorden van hun vraag.

 Je geeft constructieve feedback over de Ziggo Community.

 Je bent al meer dan 3 maanden een actieve Communitygebruiker.

 Je hebt kennis over de producten & diensten van Ziggo.

 

< Ik heb interesse >