Marianne
Community Developer
Community Developer
  • 1503Posts
  • 136Oplossingen
  • 1390Likes

Alles over de Experts

Op de Community kom je allerlei leden tegen, van Nieuwkomer tot Super Expert. De één stelt voor het eerst een vraag, en de ander is hier al jaren te vinden en kent de Community door en door. Als je actief deelneemt kun je na verloop van tijd Expert worden. Maar wat houdt dat nou precies in?  

 

De extra's van een Expert

 Toegang tot de Expert Hub, de besloten omgeving voor experts

💠 Schrijf kennisartikelen samen met de Kennisbank Groep

💎 Uitnodigingen voor webinars en user events

👾 Kans om je aan te sluiten bij de Platform Innovatie groep

🗣 Onderling contact met Experts 

 

Hoe word je Expert?

Je stijgt in rank door onder andere het aantal reacties die je geeft en oplossingen die je in een topic hebt geboden. Een Expert is ook langer dan 6 maanden geregistreerd, want we gaan natuurlijk niet over één nacht ijs. Ben je nu nog géén Expert? Ga dan vooral zo door en blijf anderen helpen op de Ziggo Community. Wie weet word jij binnenkort ook Expert! 

 

Het leven van een Expert

Je herkent ze aan het label Expert bij de gebruikersnaam. Dit zijn dé actieve leden van deze Community die al langer dan 6 maanden actief zijn op de Community. We zijn blij dat we zo'n diverse groep Experts hebben. Een Expert zijn betekent dat je verstand hebt van het platform, weet hoe het hier werkt en vaak veel weet over één of meerdere onderwerpen die met Ziggo te maken hebben. Kijk maar eens in de lijst met expertises. Daar vind je veel van onze Experts en dat zijn nogal wat verschillende kennisgebieden! 

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.