Mark
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 5774Posts
  • 657Oplossingen
  • 2126Likes

Wat kan de Digitale Ontvanger?

 

We stappen binnenkort, regio voor regio, af van het analoge signaal. Daarom heb je besloten, of overweeg je om onze Digitale Ontvanger als alternatief te gebruiken. Deze is verkrijgbaar voor alle klanten die voor 8 maart 2018 al Ziggo klant waren.

Een nieuw apparaat, wat kun je hiervan verwachten? Eigenlijk precies hetzelfde als je oude vertrouwde tv toestel, maar dan net een beetje meer!

De beeldkwaliteit van digitale signaal is simpelweg beter, zeker met deze HD ontvanger! Digitale tv bevat veel meer detail en is een stuk scherper dan analoog. Dit zie je het beste als je een HDMI-kabel gebruikt.

Je kunt de tv gids nu zo op je scherm toveren, met één knop op de afstandsbediening. Je ziet meteen wat er vanavond op tv is (of morgen) en je kunt een herinnering instellen zodat je geen minuut van je favoriete programma hoeft te missen.

Naast tv kijken kun je nu ook radiozenders luisteren via je tv (en je aangesloten audio systeem) in digitale kwaliteit.


“Klinkt goed! Maar… ik zie in jullie reclames altijd allerlei extra functies. Biedt deze Digitale Ontvanger dat ook?” Nee, onze andere apparaten zijn uitgebreider.

Zo biedt de Digitale Ontvanger géén ReplayTV zoals de Ziggo Mediabox XL, of Uitzending gemist die de Standaard Mediabox en in sommige gevallen de CI+ module wel biedt.

Géén On Demand films en series. Die kun je wel kijken via de Ziggo Mediabox XL, de Standaard Mediabox en in sommige gevallen ook via de CI+ module.

Alleen de Ziggo Mediabox XL wordt standaard geleverd met opname functie en de mogelijkheid om uitzendingen op pauze te zetten, hier zit een harde schijf in die in deze simpele Digitale Ontvanger ontbreekt. Géén opnames en niet pauzeren dus.


Kortom het is een simpele mediabox zonder poespas, simpel en éénvoudig tv kijken met HD beeldkwaliteit. Hij doet precies wat je gewend bent van je huidige tv toestel, met wat handige extra opties.

Hoe ziet deze Spartaanse geweldenaar er dan uit? Nou zo:

77 Reacties

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws
Elke maand in je inbox

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws