Marianne Z
Community Developer
Community Developer
 • 1322Reacties
 • 124Oplossingen
 • 695Likes

Top 8: alles over internet

Alle handige topics over internet hebben wij speciaal voor jou gebundeld. 

Loopt je internet vast of brandt het lampje niet? Je vindt hier de meest gestelde vragen rondom veilig internetten. Hoe is de snelheid op zolder?

 1. < Modem terug naar fabrieksinstellingen >

Loopt je internet vast of brandt het lampje niet? Even de resetknop indrukken, 1 minuut wachten en weer aansluiten. Hoe je deze reset uitvoert voor jouw type modem, check je in dit topic over de fabrieksinstellingen. 

 

 

 1. < Meet je internetsnelheid! > 

Hoe is de snelheid op zolder? En welke snelheid haalt je laptop? We leggen je in deze video uit hoe jij de Ziggo Speedtest uitvoert. Meten is weten!

 

 

 1. < Voordelen bekabeld internet > 

Check je netwerkkaart, de juiste netwerkkabel en je modem. Internetten via je kabel heeft zo zijn voordelen ten opzichte van wifi. Optimaal bekabeld internetten leggen we je hier uit. 

 

 

 1. < VPN: Algemene informatie > 

Ideaal voor thuiswerken is de VPN-verbinding.  Alles over VPN-servers, providers en thuisservers vind je hier.


 

 1. < Alles over de Ziggo Wifiboosters > 

De Ziggo Wifiboosters zijn er in alle soorten en maten. Welke past het beste bij jou? Bekijk de verschillen tussen de Wifiboosters en check ook de unboxing video. 

 

 

 1. < Alles over Ziggo Wifispots > 

Maak jij wel eens gebruik van de Ziggo Wifispots? En wanneer is het eigenlijk handig? In 5 minuten lezen ben jij bijgepraat over alles wat met Wifispots te maken heeft. 

 

 

 1. < Alles over port forwarding bij Ziggo > 

Wil je aan de slag met port forwarding omdat je wil gamen of een andere applicatie wilt installeren? Dan ben je hier aan het juiste adres.

 

 

 1. < Safe Online  - Veilig internet >

Je vindt hier de meest gestelde vragen rondom veilig internetten en ons beveiligingsprogramma Safe Online. Heb je internet van Ziggo? Installeer dan meteen je gratis licentie. 

1 Reactie
privateer
Gedreven Raadgever
 • 302Reacties
 • 11Oplossingen
 • 64Likes

Ik vind het een mooie top acht.

 

Jammer dat het opzoeken van de up en downstream waarde van je modem er niet bij staat. Dat was al zo'n goed stukje ook het oude forum!

Die komt namelijk heel vaak voorbij.

Van mij mag hij met stip op 1 en dan de fabrieksinstellingen 😉

Uitgelicht topic

Prijswijziging per 1 juli 2021

Binnenkort informeren we iedereen persoonlijk over de prijswijziging van 1 juli 2021. Vanaf 10 mei ontvang je van ons een e-mail of brief wanneer er iets wijzigt in je abonnementskosten. Voor 1 juni w...

Geplaatst in Tips van Ziggo