Marianne
Community Developer
Community Developer
  • 1480Posts
  • 128Oplossingen
  • 1238Likes

Slim op weg met de Ziggo Community

 

Met deze 8 tips heb jij de Community zomaar onder de knie. Leer de Community nog beter kennen en doe er je voordeel mee. 

 

 

1. Abonneer je op je favorieten

Wil je een interessant topic graag op de voet volgen? Abonneer je dan. Zo krijg je bij iedere nieuwe post een notificatie. Heb je belangstelling voor het volgen van álle topics binnen een onderwerp? Abonneer je dan op het forumboard of een label, zoals Veilig Internet of Ziggo GO. Binnenkort ook beschikbaar: abonneren op zoekopdrachten. Zo mis je niets!

 

2. Beheer al je abonnementen en bladwijzers

Al je abonnementen en bladwijzers heb je in één overzicht op deze pagina. Vanaf deze plek navigeer je eenvoudig naar je favoriete topics en forumboards. Hier houd je al je abonnementen up-to-date.

Instellen:

Mijn instellingen > Abonnementen en Bladwijzers

 

3. Gebruik Je Abonnementen

Zodra je je op een forumboard, label of topic hebt geabonneerd, zie je dit ook terug op de homepagina. Naast de tab met Recent en Meest bekeken vind je dan ook Je Abonnementen. Handig om snel bij je favoriete onderwerpen uit te komen! 

 

4. Avatar instellen

Geef je profiel een persoonlijk tintje en upload je eigen avatar. Maar een toffe Community avatar kan natuurlijk ook.

 

Instellen:

Mijn instellingen > Avatar

 

 

5. Maak je profiel compleet

Avatar ingesteld? Goed bezig! Vul ook je biografie aan en vertel ons meer over jezelf. Waar liggen jouw interesses, welke gadgets heb jij in huis of staan op je verlanglijstje?

 

Instellen:

Persoonlijk Profiel > Persoonlijke informatie > Biografie

 

6. Meldingsinstellingen

Notificaties, voor de één ideaal en voor de ander is het een doorn in het oog. Met de meldingsinstellingen bepaal jij welke notificaties je op de community en via e-mail ontvangt.

 

Instellen:

Mijn instellingen > Abonnementen en Bladwijzers > Meldingsinstellingen

 

7. Deel je suggesties

In het Ziggo Lab werken we continu aan het verbeteren van onze producten. De categorie Suggesties is de plek waar je jouw gouden tip kan delen. Denk mee als jij een goed idee hebt voor Ziggo en begin je eigen topic.

 

 

8.Tips van Ziggo

Heb jij de Tips van Ziggo al gezien? Tips & tricks over de geavanceerde instellingen van je mediabox of CI+ module, het verbeteren van je wifi-netwerk en alle ins & outs over het perfecte internet.

2 Reacties

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws
Elke maand in je inbox

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws

Uitgelicht topic