Sander Z
Community Developer
Community Developer
  • 2515Reacties
  • 261Oplossingen
  • 1433Likes

Kan ik mijn opnames overzetten?

Kun je opnames overzetten van de Mediabox XL op een ander apparaat?
Nee, je kunt géén opnames overzetten van de Mediabox XL naar een andere harde schijf. De harde schijf is versleuteld en gebonden aan het apparaat. Je kunt er dus geen opnames vanaf halen en overbrengen naar een ander apparaat. Andersom geldt hetzelfde, je kunt geen bestanden van een ander apparaat op de harde schijf van de Mediabox XL zetten. Mocht je dus onverhoopt de Mediabox XL moeten omruilen of inleveren, gaan daarbij de opgeslagen opnames verloren.

Kun je opnames overzetten van de Mediabox Next op een ander apparaat?
Nee, je kunt géén opnames overzetten van de Mediabox Next naar een harde schijf. De opnames worden opgeslagen in de cloud. Hier kun je maar liefst 400 uur aan opnames bewaren. Dit betekent dat je als je de mediabox moet omruilen de opnames niet verloren gaan. Wil je alles weten over opnames in combinatie met de Mediabox Next? Lees dan hier even verder.

Kun je opnames overzetten van een Humax met opnamefunctie?
Onze Humax Expert Willem-A Heeft hier twee zeer uitgebreide topics over geschreven:

Tip: opnames vanaf de Humax op schijf zetten en deze laten inlezen in de PC
Uitleg FTP met Filezilla Client voor de Humax

Uitgelicht topic

Prijswijziging per 1 juli 2021

Binnenkort informeren we iedereen persoonlijk over de prijswijziging van 1 juli 2021. Vanaf 10 mei ontvang je van ons een e-mail of brief wanneer er iets wijzigt in je abonnementskosten. Voor 1 juni w...

Geplaatst in Tips van Ziggo