Mark
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 5774Posts
  • 656Oplossingen
  • 1962Likes

In welke landen werkt Ziggo GO?

Let op: Omdat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie per 1 januari 2021 heeft verlaten, staan onze content-overeenkomsten ons niet langer toe om via de Ziggo GO app content te streamen in het Verenigd Koninkrijk.

Neem Ziggo GO mee op vakantie!
Door een beslissing van de Europese Commissie zijn alle online diensten overal zonder blokkades in de EU & EER te gebruiken. Dat brengt voordelen voor alle Ziggo-klanten met zich mee.
Vanaf 1 april 2018 gebruik je Ziggo GO daarom tijdens een tijdelijk verblijf in de EU op dezelfde manier als in Nederland.

Welke landen zijn het ook alweer?
Ziggo GO werkt in de volgende landen: België, Bulgarije, de Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana en Réunion, Griekenland, Guadeloupe, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Madeira en de Azoren, Malta, Martinique, Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Saint-Martin, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein.

Hoe kijk ik Ziggo GO in het buitenland?
Installeer de laatste versie van de Ziggo GO app op je toestel. Kijk je via ziggogo.tv? Dan hoef je niets extra’s te doen.

Wat kan ik allemaal in de EU & EER met Ziggo GO?
Alle zenders die je buitenshuis kunt kijken (en dus ook in de EU & EER) herken je aan het 3/4G icoontje in ons zenderoverzicht. Terugkijken via Ziggo GO werkt ook. Heb je een Movies & Series (XL) abonnement? Dan kan je ook alle films en series kijken in de EU & EER. Je hebt alleen een internetverbinding nodig (wifi, 3G of 4G).

Let op:
- Kijken via 3G of 4G kost je veel MB’s uit je mobiele databundel. Je mobiele aanbieder kan extra kosten berekenen als je door je databundel heen bent. Zet de stream kwaliteit eventueel op laag.
- Houd er rekening mee dat de kwaliteit van de verbinding van deze services per lidstaat kan verschillen. Hierdoor kan het voorkomen dat je een andere beeldkwaliteit ervaart dan je in Nederland gewend bent.

Tijdelijk verblijf in het buitenland. Wat zijn de regels?
Je mag Ziggo GO in het buitenland alleen gebruiken voor een tijdelijke periode. Je moet woonachtig zijn in Nederland en deze regelgeving geldt alleen voor de EU & EER lidstaten. Hierdoor kan het voorkomen dat je in bepaalde landen, bijvoorbeeld Zwitserland, wel vanuit je bundel kan bellen en internetten maar geen TV kan kijken.

Gebruik je Ziggo GO in vier maanden meer in het buitenland dan in Nederland? Dan nemen we contact met je op en kunnen we vragen om je duurzame band met Nederland aan te tonen en het gebruik in het buitenland aan te passen.


Gerelateerde onderwerpen:
Laatste kans series Ziggo On Demand

70 Reacties

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws
Elke maand in je inbox

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws