Alex
Community Moderator
Community Moderator
  • 8854Posts
  • 1038Oplossingen
  • 3924Likes

Alles wat jij moet weten over SmartWifi

Wat is SmartWifi precies?
Ruim 2 miljoen klanten met een SmartWifi modem, voorheen de 'Connextbox', hebben automatisch een gratis software-update ontvangen van Ziggo. De nieuwe software maakt het modem een SmartWifi modem. Dat is slimme wifi die er zelf voor zorgt dat jij altijd en overal in huis perfecte wifi hebt. Want SmartWifi schakelt automatisch naar de beste frequentie, kiest het snelste wifi-punt en verdeelt de wifi naar gebruik in het huis.

Voor de beste wifi-ervaring door het hele huis lanceert Ziggo bijbehorende SmartWifi pods in de vorm van een stekker in het stopcontact.

Dus het maakt niet uit waar je jouw wifi voor nodig hebt, wat je doet of hoe je dag loopt. SmartWifi schakelt automatisch met je mee.

 

Hoe werkt de SmartWifi pod?

Een SmartWifi pod werkt met slimme wifi die er zelf voor zorgt dat jij altijd en overal in huis perfecte wifi hebt. Alle SmartWifi pods in jouw huis vormen samen één krachtig wifi netwerk. 

 

Moet ik een SmartWifi pod hebben om van de SmartWifi functionaliteit gebruik te kunnen maken?

Nee, je kunt al een aantal voordelen van SmartWifi ervaren als je de nieuwe SmartWifi app van Ziggo gebruikt. Ook zijn alle witte modems van Ziggo door ons voorzien van SmartWifi software. Zo maak je automatisch gebruik van een belangrijk deel van de voordelen van SmartWifi. Maar voor wifi bereik door je hele huis heb je vaak extra wifi punten nodig. Die SmartWifi pods zorgen er voor dat je in je hele huis profiteert van de voordelen van SmartWifi.

 

Welke SmartWifi pod past het beste bij mijn situatie?

Op ziggo.nl/internet/wifibooster helpen we je graag om de juiste versie van de pods (Deco of zeshoek) te kiezen. 

 

Heb ik een app nodig om de SmartWifi pods te kunnen installeren?

Ja, dit is noodzakelijk. Voor de zeshoekige pods gebruik je de SmartWifi app. Voor de installatie van de 3 SmartWifi pods gebruik je de TP Link Deco app.

 

App voor de 3 smart Wifiboosters

< TP Link Deco app voor Apple >   

< TP Link Deco app voor Android > App voor de zeshoekige pods

< SmartWifi app voor Apple >   

< SmartWifi app voor Android > 

 

68 Reacties

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws
Elke maand in je inbox

Altijd op de hoogte

  • Tips van Ziggo
  • Software updates
  • Tech nieuws