Het profiel wordt niet meer onthouden

Vandaag blijkt dat ons profiel niet meer wordt opgeslagen. Bij het uit en weer aanzetten komt deze nu in Gedeeld!
Gerrit Imbos
Stamgast
  • 84Reacties
  • 0Oplossingen
  • 17Likes
1 Geaccepteerde oplossing

Gerrit Imbos Staat in instellingen -> Persoonlijk je nieuwe profiel als standaard ingesteld?
Of staat daar Gedeeld als standaard?

Bekijk in context

Be rt
Super Expert
Super Expert
  • 39873Reacties
  • 2225Oplossingen
  • 8236Likes
4 Reacties 4

Gerrit Imbos Staat in instellingen -> Persoonlijk je nieuwe profiel als standaard ingesteld?
Of staat daar Gedeeld als standaard?

Bekijk in context

Be rt
Super Expert
Super Expert
  • 39873Reacties
  • 2225Oplossingen
  • 8236Likes

Gerrit Imbos
Ik had dat vandaag ook, tijdens het kijken naar het RTL4 Nieuws kreeg ik het welkomst bericht in beeld en dat was na 10 sec. weer weg na het nieuws de tv uitgedaan en na het eten weer aangedaan en toen had ik ineens gedeeld als profiel dus even in instellingen verandert naar mijn eigen profiel en klaar ( fluitje van €0,10 ).
A van der schag
Stamgast
  • 38Reacties
  • 1Oplossingen
  • 6Likes

Dat probleem is wel vaker, gisteren stond de box weer in fabrieksinstellingen, dus ook profiel stond op 'gedeeld' en resolutie stond op 'van tv' Energiestand op 'ECO' enzz.
In het gebruikersforum zijn daar vandaag ook al een paar meldingen van gemaakt.
twigger
Expert
Expert
  • 2288Reacties
  • 18Oplossingen
  • 770Likes

Bedankt voor de tips, ik heb het in instellingen gewijzigd, nu weer goed. Had het ook zelf kunnen vinden! Fijne dag allen!
Gerrit Imbos
topicstarter
Stamgast
  • 84Reacties
  • 0Oplossingen
  • 17Likes

Uitgelicht topic