Marianne
Community Developer
Community Developer
  • 1327Reacties
  • 125Oplossingen
  • 745Likes

Win nu kaarten voor het Beach Cleanup event van National Geographic!

Speciaal voor jullie geeft National Geographic tickets weg voor het Beach Cleanup event in Zandvoort. Doe je mee?

#stopmetplastic
De maand juni staat bij National Geographic (kanaal 18) volledig in het teken van #stopmetplastic. National Geographic gaat graag de uitdaging met je aan om het plastic afval te verminderen. Zo hebben ze 10 makkelijke tips voor je om thuis minder plastic te gebruiken. Ga jij de uitdaging aan?

From Source2Sea
Nat Geo zendt deze maand speciaal programma's uit die met het plastic afval-probleem te maken, zoals de documentaire ‘From Source2Sea’. In deze docu laat Merijn Tinga, die beter bekend is als The Plastic Soup Surfer, zien hoeveel plastic zwerfvuil er langs de Rijn wordt aangetroffen. Bekijk hieronder de trailer.

Win 2 kaartjes
Op 24 juni organiseert Nat Geo een Beach Cleanup event in Zandvoort samen met Stichting Noordzee. En jij kunt daar twee kaartjes voor winnen! In totaal geven we 5 x 2 kaartjes weg.

Laat een reactie achter voor 22 juni en vertel waarom jij hierbij wil zijn. Wie weet sta jij volgende week op het heerlijke strand van Zandvoort!We laten je uiterlijk vrijdag 22 juni weten of jij de tickets hebt gewonnen.

Bekijk hier de trailer van de docu 'From Source2Sea’:
0 Reacties 0

Uitgelicht topic