1
Vraag
2
Reacties
marcelluswallac

Stamgast
  • 46Posts
  • 2Oplossingen
  • 2Likes

Opnames verwijderen op Next

Weet iemand wat er verwijderd wordt al ik de optie: Verwijder alles en annuleer geplande opnam... selecteer? Ben ik dan alles kwijt of alleen wat betrekking heeft op de desbetreffende serie? 1200 gebeld en die wisten het ook niet en adviseerden mij om extra profielen aan te maken en het dan te testen. Echter kan ik met een extra profiel gewoon opnames ingesteld met een ander profiel verwijderen.

En ja, ik heb in de paar dagen al een aantal opnames staan die ik niet ongezien wil verwijderen. Heeft iemand deze optie al geprobeerd?
Oplossing

Geaccepteerde oplossingen
OReitsma

Gedreven Raadgever
  • 106Posts
  • 4Oplossingen
  • 32Likes
Je verwijdert dan alleen wat betrekking heeft op die serie. Alle andere opnames blijven gewoon bestaan..

Bekijk in context

3 Reacties 3
OReitsma

Gedreven Raadgever
  • 106Posts
  • 4Oplossingen
  • 32Likes
Je verwijdert dan alleen wat betrekking heeft op die serie. Alle andere opnames blijven gewoon bestaan..
marcelluswallac
topicstarter
Stamgast
  • 46Posts
  • 2Oplossingen
  • 2Likes
Dank je wel. Heb dat op de horizon een keer gehad, was ik alle geplande opnames kwijt. Fijn om te weten dat niet alle opnames gewist worden.
Alwyn

Stamgast
  • 7Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes
Mt horizon was je alles kwijt zo vervelend. Hier is het op niveau van programma zover ik heb ontdekt.
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic