1
Vraag
2
Reageer en help mee
Hanno

Level 6
  • 86Posts
  • 2Oplossingen
  • 24Likes

Na update 4.31 Media XL wordt in opnames niet meer onthouden waar je gebleven bent

Na de laatste update van de Media XL naar 4.31 wordt niet goed meer onthouden waar je gebleven bent bij het terugkijken van opnames.

Korte toelichting: Wanneer ik een film wil opnemen die al begonnen is en deze later wil terugkijken heb je (en dat was al voor de update) 2 keuzes: kijken vanaf het begin en verder kijken.
Wanneer je dan kiest voor film kijken vanaf het begin en begint met kijken maar deze film niet helemaal afkijkt dan kon je de film een volgende keer verder kijken vanaf het punt waar je dan op dat moment gebleven was!  Na de update naar 4.31 krijg je bij het wederom opstarten van de opname weer de 2 keuzes:
Verder kijken en kijken vanaf het begin: Wanneer je dan kiest voor verder kijken, kijk je niet verder waar je de vorige keer gebleven was maar kijk je verder vanaf het moment dat je de opname begonnen bent. Er wordt dus niet meer onthouden waar je voor de laatste keer gestopt bent met het kijken van de film. Ik vermoed dat dit een bug is en hoop dat dit snel opgelost kan worden. Het zou niet meer van deze tijd moeten zijn om telkens te moeten noteren waar je gebleven was bij het kijken van de film.

Dank alvast voor een oplossing!

 

1 Reactie 1
Hanno
Topicstarter
Level 6
  • 86Posts
  • 2Oplossingen
  • 24Likes

Jammer genoeg kan ik mijn topic niet meer editten, maar media XL moet media Next zijn. 

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic