1
Vraag
2
Reacties
Poemelke41

Level 3
  • 35Posts
  • 1Oplossingen
  • 0Likes

Geluid op alle zenders weg

Vandaag 11.45 mediabox opgestart. Zenders met geluid. Na enkele minuten was het geluid op alle zenders weg. 

Na enkele minuten herstelde het geluid weer.

Oplossing

Geaccepteerde oplossingen
Poemelke41
Topicstarter
Level 3
  • 35Posts
  • 1Oplossingen
  • 0Likes

Het was (voorlopig?) een incident. Geluid op ALLE zenders viel gedurende 5 minuten weg. Inmiddels geen probleem meer. Op dat moment beschouwde ik het als een bug in/met de mediabox.

Bekijk in context

3 Reacties 3
Jamyla
Community Moderator
Community Moderator
  • 5659Posts
  • 667Oplossingen
  • 2342Likes

Goedemiddag @Poemelke41

 

Ik vermoed dat ik wat meer informatie mis in dit topic. Het kan namelijk voorkomen dat het geluid eventjes wegvalt. Maar dit mag niet dagelijks of herhaaldelijk per dag voorkomen.

Het is mij uit jouw tekst niet duidelijk wat er nu precies aan de hand is en of dit nu definitief is verholpen.

Mocht dat niet zo zijn, test dan eens een andere HDMi kabel tussen de box en TV 🙂

Poemelke41
Topicstarter
Level 3
  • 35Posts
  • 1Oplossingen
  • 0Likes

Het was (voorlopig?) een incident. Geluid op ALLE zenders viel gedurende 5 minuten weg. Inmiddels geen probleem meer. Op dat moment beschouwde ik het als een bug in/met de mediabox.

Lotte
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 2761Posts
  • 401Oplossingen
  • 976Likes

@Poemelke41 Wat super dat het probleem uit zichzelf verholpen is! Mocht het weer terug komen, trek dan gelijk aan de bel! 

 

Geniet van je dag! 

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic