Marianne
Community Developer
Community Developer
 • 1614Posts
 • 139Oplossingen
 • 1908Likes

De Ziggo zender van de maand februari: Eurosport - Home of the Olympics!

Wil je volledig op de hoogte blijven van de Olympische Winterspelen 2018, dan ben je bij Eurosport aan het juiste adres. Laat dit nou net de gratis zender van de maand februari zijn!
Eurosport 2 is onderdeel van Movies & Series XL en is deze maand voor iedereen beschikbaar op kanaal 411.
Speciaal voor de Olympische Spelen heeft Eurosport drie extra zenders toegevoegd op kanaal 408, 409 en 410. Deze pop-up zenders zijn beschikbaar van 9 tot en met 25 februari. Ook via Ziggo GO vind je de zenders terug. Je hoeft niets te missen! Eurosport biedt een handig overzicht van alle wedstrijden tijdens de Spelen.

Toevoeging pop-up zenders
Kijk je digitale tv zonder kastje of kijk je via een CI+ module, dan worden de 3 pop-up zenders automatisch toegevoegd aan je zenders. Maak je gebruik van een televisie die niet gecertificeerd is door Ziggo, stel dan je tv opnieuw handmatig in, zodat de zenders worden toegevoegd. Kijk op deze pagina of je televisie is gecertificeerd door Ziggo. Je vindt de check bij Veelgestelde vragen: 'Is mijn tv geschikt om digitaal tv te kijken?'

Home of the Olympics
Live verslagen, samenvattingen en hoogtepunten van de Winterspelen komen allemaal voorbij, veelal voorzien van Nederlands commentaar. Voor de nachtbrakers onder ons: de live uitzendingen worden rond 01.00 uur ’s nachts tot 16.00 uur uitgezonden, vanwege het tijdsverschil met Zuid-Korea. Daarna zijn de herhalingen en samenvattingen te zien.

Openingsceremonie
Het is altijd weer een mooi spektakel waarbij alle sporters feestelijk worden onthaald. Op 9 februari zie je om 12.00 uur de openingsceremonie van de Winterspelen in Pyeongchang, Zuid Korea.

Team NL
In 2014 sleepten we 24 medailles binnen met de sport waar we het beste in zijn: schaatsen! Ook bij snowboarden en skeleton is Nederland van de partij, maar je ziet Nederland vooral stralen bij langebaanschaatsen en shorttrack. We hebben een waslijst aan toppers. Houd daarbij vooral Sjinkie Knegt, Sven Kramer, Kjeld Nuis en Ireen Wüst in de gaten. Dit jaar ligt de voorspelling op 19 medailles voor TeamNL. Hoeveel medailles slepen we volgens jou binnen? Geef het aan in de poll.

Skeleton
Kimberley Bos pakt de primeur. Zij is de eerste die Nederland vertegenwoordigd bij de sport skeleton. Dit is een aparte vorm van sleeën waarbij je met je buik op de slee ligt en zo naar benden glijdt. Dit gaat vliegensvlug met topsnelheden van 140 kilometer per uur. Laten we dat maar aan Kimberley over 😉

Keiharde winterse actie en sensationele inhaalmanoeuvres
Exclusief op Eurosport 1 zijn de finales van snowboardcross en skicross te volgen. Met z’n vieren tegelijk racen de snowboarders en skiërs over een verraderlijk en bochtig parcours naar beneden. Wie het eerste over de finish komt wint. Maar dan moet je wel overeind blijven en zonder kleerscheuren uit de onderlinge duels tevoorschijn komen! Zet onderstaande alvast in je agenda:

Snowboardcross:
Mannen op 15-02 @05.30 LIVE finales (met herhalingen om 11.00 en 17.00)
Vrouwen op 16-02 @04.05 LIVE finales (met herhalingen om 11.00 en 17.00)

Skicross:
Mannen op 21-02 @05.15 LIVE finales (met een herhaling om 17.00)
Vrouwen op 23-02 @06.00 LIVE finales (met herhalingen om 08.10 en 16.30)

Aan spannende sporten geen gebrek deze maand! Bij welke sport zit jij op het puntje van je stoel?

***Kopje 'Toevoeging pop-up zenders' is op 7 februari toegevoegd.***
24 Reacties 24
Verwijderd account
Niet van toepassing
Tja, wat is een oude box, ik heb een Humax 5200C en een 5300C en geen problemen, heb je nog een oude 5050?
Habovabo

Level 2
 • 18Posts
 • 0Oplossingen
 • 1Likes
IR-Fox C
Verwijderd account
Niet van toepassing
Aha die is wel oud, misschien kan Willem-A hier nog wat aan toevoegen, je kan tegenwoordig voor een habbekrats een 5200c op marktplaats kopen, deze ontvangt wel alle zenders.
Willem-A

Level 1
 • 14718Posts
 • 479Oplossingen
 • 2790Likes
Dank mguzz

Habovabo, de Fox behoort inmiddels onder het kopje antiek, en werkt al niet eens meer overal bij Ziggo. Dit is dan ook een standaard SD decoder, welke nog wel bruikbaar is bij bepaalde providers maar bij Ziggo steeds meer uitgefaseerd raakt. Om aan een HD PVR zonder ingebouwde schijf te komen, zou je kunnen kiezen voor een 5300c, en deze kun je ook huren via Ziggo (fZiggo gebied) maar deze mist naast de interne schijf nog wat opties. Zo is het DLNA gedeelte minder uitgebreid uitgevoerd, is er maar 1 tuner, wat een groot nadeel is, en is er b.v. geen display en analoge geluidsuitgang aanwezig. Het is dus maar wat je wilt.

Ten opzichte van de Fox C ga je er hiermee zeker op vooruit, maar wil je meer, kijk dan eens, zoals mguzz al aanraad, naar een Humax 5200c. Ook deze staan geregeld op marktplaats, maar dan is het uiteraard wel uitkijken wat je in handen krijgt. Men verkoopt ook vaak defecte apparaten. Dat kan met de 5300c natuurlijk ook gebeuren, maar daar kun je jezelf doorgaans geen buil aan vallen.

Nu is, zoals gezegd, de Fox C al een heel oud apparaat, vooral de zilveren versie, maar toch is ook daar nog steeds vraag naar. Weggooien hoeft dus niet. Maar in jou geval kan het zomaar zijn dat deze straks helemaal dienst weigert bij Ziggo vanwege de wijzigingen. En een smartcard heb je al, dus de opties voor iets anders zijn goed te doen. Mijn advies zou echter uitgaan naar een 5200c. Als je een 5400c kan vinden, is dat ook een fraaie optie. Gebouwd op het platform van een 5200, dus wat dat betreft gelijk, maar nu met een schijf welke 2 maal zo groot is, n.l. 1 TB.
Habovabo

Level 2
 • 18Posts
 • 0Oplossingen
 • 1Likes
Ok, helder. Dank voor het advies.
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic