1
Vraag
2
Reacties
lindejoel

Level 3
  • 14Posts
  • 0Oplossingen
  • 2Likes

Analoog naar digitale radio

Beste,

 

Ik stel deze vraag voor mijn tante. Ik heb voor haar laatst de overstap van analoge naar digitale TV geregeld, door middel van een media box te installeren. Nu hebben we het nieuwe probleem: de radio. Ze wil graag via haar stereo de radio blijven luisteren. Nu heb ik begrepen dat je met een kabel de mediabox kan aansluiten op de stereo om zo naar de radio te luisteren. Ze heeft een onwijs oude setup en ik vraag me af of dat wel mogelijk is met haar oude stereo. Ze heeft een Ziggo mediabox met nog drie open uitgangen, HDMI, USB en een andere waarvan ik de naam niet weet. Bijlage 1 is een foto van de achterkant van haar mediabox met die uitgangen. Echter zit er op haar stereo alleen een coax kabel ingang, en volgens mij ook tulp ingangen, maar dat weet ik niet zeker. Bijlage 2 is een foto van de achterkant van haar stereo (niet schrikken, MEGA stoffig). Nu weet ik dus niet met welke kabel ik het beste de stereo aan de mediabox kan koppelen, misschien moet ik twee kabels aan elkaar verbinden, kan dat?

 

Ik heb ook gekeken naar de optie om een digitale radio ontvanger te installeren, alleen dit leek me makkelijker, dus vandaar dat ik eerste deze vraag stel. Dat is altijd nog een optie als dit niet werkt.

 

Alvast ontzettend bedankt voor je reactie,

 

Hartelijke groetjes, Linde Beemsterboer

20 Reacties 20
robbo

Level 20
T.E.A.M.
  • 17421Posts
  • 727Oplossingen
  • 4145Likes

@Willem-A1 sorry Willem ik heb alleen verstand van het bonken van mijn hart  .   CORRIE konings  heeft er nog een liedje over gemaakt. En heb wel eens last van bonkende koppijn  Maar bonkende boxen is nou eenmaal  jou ding😄

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic