Marianne
Community Developer
Community Developer
  • 1602Posts
  • 139Oplossingen
  • 1849Likes

Dit is de Ziggo Community

Of je nu al jaren actief bent, of net bent aangeschoven, we willen dat iedereen zich thuis voelt op de community. Als je hier al een tijdje bent, begrijp je waarschijnlijk waarom we dit topic in het leven roepen. We hebben gemerkt dat er strubbelingen zijn en dat sommige discussies nogal verhit raken en niet bijdragen aan een fijne online omgeving. Daarom introduceren we vier kernwaarden die als kompas dienen voor ons allemaal.

 

Respect

We gaan respectvol met elkaar om. Onze meningen zijn niet altijd gelijk, en dat is helemaal prima. Het mag echter nooit resulteren in persoonlijke aanvallen of nare opmerkingen. We zijn hier allemaal om mensen te helpen of van elkaar te leren.

 


Samenwerking

We werken samen. We delen ideeën, stellen kritische vragen en vullen elkaar op die manier aan. Bij een meningsverschil gaan we constructief met elkaar in gesprek, om de samenwerking te behouden.

 


Integriteit

Laten we op een oprechte manier met elkaar omgaan. Huisregels zijn er niets voor niets. We houden ons allemaal aan de opgestelde huisregels voor de Community. Ongeacht je level, deskundigheid of ervaring. Zo waarborgen we een eerlijk en functioneel platform. 

 

 

Positiviteit

We zorgen er met zijn allen voor dat onze community een warme en gastvrije plek is en blijft, voor iedereen. 
Een vleugje gepaste humor of een vriendelijk gebaar, maar bovenal een positieve insteek. 


Maak een melding bij ongepaste inhoud

Online discussies gaan er niet altijd even gezellig aan toe. Een ander iets verwijten, blijven doorgaan over één eerder genoemd punt of door het overschrijden van de huisregels. Zie jij op de community ongepaste inhoud? Meld het! Onze moderators beoordelen het bericht en ondernemen gepaste actie actie indien nodig.


Ongepaste berichten melden doe je zo

1. Ga naar het bericht toe.

2. Klik bij het bericht op het pijltje(:ab_kanaal_omlaag:) naar beneden.

3. Klik op de optie 'Ongepaste inhoud melden'.

4. Vul zo volledig mogelijk de reden in van je melding.

5. Klik op 'Moderator op de hoogte stellen'.

 

0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic