Marianne
Community Developer
Community Developer
  • 1579Posts
  • 139Oplossingen
  • 1748Likes

Alles over het T.E.A.M.

Je hebt ze vast en zeker al eens voorbij zien komen, onze leden met een badge-icoontje achter hun naam. Ze zijn onmisbaar op de Ziggo Community en de drijvende kracht achter dit platform. Wij zien ze als een echt hecht T.E.A.M.
 

Het leven als T.E.A.M. member bestaat uit: 

 Toegang tot privé community gedeelte

 Nauw contact met de moderators van het Ziggo Community team

 Nieuws over Ziggo's productontwikkelingen

 Meegaan in Community ontwikkelingen 

 Voorrang bij producttesten

 Uitnodiging voor speciale userevents

 

T.E.A.M. 

Deze gebruiker herken je aan 4 belangrijk eigenschappen: Toewijding, Enthousiasme, Aanwezigheid en Meewerken. Ontdek wat deze mensen betekenen op onze Community. Pas jij daar tussen?  


T - Toewijding
Door je toewijding breng je samen met de Community beheerders het platform naar een hoger niveau. Je bent onderdeel van het team en je voelt je daar op je gemak. Je vindt het leuk om zowel online als offline in contact te komen met de andere leden van de groep en de Community beheerders. 


E - Enthousiasme
Met je enthousiasme weet je wat belangrijk is voor andere Communityleden en wil je de Ziggo Community verrijken. Je hebt het beste met de Ziggo Community en haar bezoekers voor. Je deelt je visie en helpt mee aan de toekomst van het platform.


A - Aanwezigheid
Een constante aanwezigheid zorgt voor meer vertrouwen, begrip en respect. Je oprechtheid wordt gewaardeerd door het team.


M - Meewerken
Je werkt mee aan de toekomst van het platform en steunt de missie & visie van de Ziggo Community. Als ambassadeur blijf je opbouwend kritisch over de ontwikkelingen van Ziggo en het platform.
 


 Heb je interesse?

Onze Community is altijd in beweging. Dat geldt ook voor deze groep. Zie jij jezelf al als onderdeel van dit T.E.A.M.? Laat het ons weten! Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan vast:

 

Je helpt graag andere Communityleden met het beantwoorden van hun vraag

 Je geeft constructieve feedback over de Ziggo Community

 Je bent al meer dan 6 maanden een actieve gebruiker van deze community

 Je hebt kennis over de producten & diensten van Ziggo

 

< Ik heb interesse >

 

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.