Dave!
Super Expert
Super Expert
  • 15906Posts
  • 681Oplossingen
  • 3840Likes

SmartWifi Producten van Ziggo

Ziggo heeft sinds kort weer nieuwe SmartWifi producten. Omdat alles de verzamelnaam SmartWifi heeft, heb ik een handig overzicht met alle opties gemaakt. Zo weet je precies welke wifi-versterker voor bij jou in huis geschikt is. Meerdere wifi-punten via het stopcontact die met elkaar communiceren of je neemt bijvoorbeeld één wifibooster voor op de werkkamer. 

Ziggo heeft op dit moment de volgende SmartWifi producten, die ik hieronder allemaal uitleg. 

 

  • TP-Link Deco's
  • SmartWifi Pods
  • Wifi boosters


Wat je verder in dit topic vindt: 

  • Meer over de SmartWifi app
  • Meer over installeren
  • Meer handige tips

 

Alle soorten op een rijtje: 

De TP-Link Deco's van Ziggo

Deze zijn uitermate geschikt voor het zakelijke wifi modem Ubee1318ZG, maar kunnen ook op gebruikt worden op de huidige wifi modems als de wifi dan wordt uitgeschakeld. De TP-Link heeft geen wifi modem nodig. Dat scheelt dus veel handelingen!

 

 

Schermafbeelding 2021-09-26 om 13.05.07.pngDe TP-Link Deco M4 zijn 3 krachtige Deco's die je op elke verdieping kan zetten voor gegarandeerde oplossing voor je wifi problemen. Deze kan je 3 tot 6 meter van de Hoofd Unit die op het modem is aangesloten, plaatsen. Maar je kan ze ook bekabeld aansluiten voor een stabieler bereik. 
Je kan deze ook bij Ziggo lenen. 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2021-09-26 om 13.04.53.pngDe TP-Link Deco X20 Wifi Smart 6 is een krachtige booster die ook overweg kan met het nieuwe Wifi 6 en deze voorziet gehele huis van een super signaal door zijn krachtige ondersteuning voor slimme wifi apparaten. Je kan deze ook combineren met de andere smart Wifiboosters van Ziggo. 

 

 

 

 

De SmartWifi pods van Ziggo

Je kunt als je dat nodig hebt een tot 3 SmartWifi pods kopen of lenen. Dat zijn slimme wifi-versterkers die zorgen dat je overal en altijd in huis perfecte wifi hebt.


Schermafbeelding 2021-09-26 om 13.05.18.pngSmartWifi Pods

SmartWifi Pods zijn heel handig met deze compatible Ziggo modems: Compal Connect Box, Arris Connect Box en de Arris Connect Box Giga v2. Zeker als je de SmartWifi functie bij je modem hebt aanstaan. Dit doe je via:
Geavanceerde Instellingen -> Draadloos Signaal/Draadloos.

 

 

 

Klik op 'Lees meer' voor een afbeelding van de modeminstellingen.

Lees meer
Schermafbeelding 2021-09-15 om 22.08.34.png

 

Wifi boosters


Schermafbeelding 2021-09-26 om 13.04.43.pngExtra Wifi Punt stopcontact 

Stopcontact die kan je via het elektriciteitsnet aansluiten en deze link geeft je de installatie van dit product.

 

 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2021-09-26 om 13.04.26.pngZiggo TP-Link C7 Wifibooster bekabeld is de eerste Ziggo wifi booster die je bekabeld vanaf je modem of switch, als Acces Point kan gebruiken en heeft nog eens 4 Lan poorten, waardoor je extra PC's of naar gewenst iets op aan kan sluiten.

 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2021-09-26 om 13.04.14.png Compal Wifi Booster bekabeld is een vernieuwde wifibooster van Ziggo en deze kan je ook gebruiken als Acces Point als zijn voorganger, maar geeft meer mogelijkheden, hij is via de SmartWifi App ook te bedienen heeft een voordeel, hij is compatible met de SmartWifi Pods van Ziggo en de Witte modems. Maar je kan hem ook gewoon los gebruiken als Bekabelde Wifibooster met 4 Lan Poorten om extra PC's of andere apparaten op aan te sluiten.

 

 

 


SmartWifi app

Je bedient de volgende wifi-versterkers met de SmartWifi app: Wifi Booster bekabeld, Wifibooster via een stopcontact en de SmartWifi Pods. Downloaden en meer over de app vind je op deze pagina

 

Installatie

En heb je hulp bij installatie nodig, dan staan op deze pagina het stappenplan voor élk type wifi-versterker.

 

Meer handige tips

Wil je meer weten van de SmartWifi producten die lees je uitgebreid hier 

Weet je niet welke wifi-versterker bij jouw thuis handig is? Op de Community kunnen ze je daar een advies in geven. 

Een moderator op de Community, Alex,  heeft ook een artikel geschreven over SmartWifi. Daar staan ook handige tips in: Alles wat jij moet weten over SmartWifi 

 

Nu kan je alle SmartWifi producten en hun voordelen goed onderscheiden! Heb je vragen, stuur dan een reactie. 

2 Reacties

Uitgelicht topic