1
Vraag
2
Reacties
Rina Ooijevaar

Level 2
  • 28Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Ziggo mail niet beveiligd.

Al eerder gemeld maar topic is gesloten.

 

Probleem doet zich helaas nog steeds voor.

 

RinaOoijevaar_0-1669979032043.png

Bij het openen van afbeeldingen, van een bekende website wat eerder geen problemen gaf, springt het van het slotje af naar dit driehoekje en niet beveiligd.

 

Hoe kan dit nu eindelijk eens worden opgelost?

 

Oplossing

Geaccepteerde oplossingen
tobiastheebe

Level 20
Super Expert
  • 16245Posts
  • 1041Oplossingen
  • 7141Likes

Dit zal gebeuren wanneer er afbeeldingen in het geopende mailbericht staan die via HTTP i.p.v. HTTPS geladen worden en duidt niet op een probleem (met Ziggo webmail).

Bekijk in context

6 Reacties 6
Bert

Level 21
Super Expert
  • 63526Posts
  • 4389Oplossingen
  • 16851Likes

Heel vreemd, ik kan het niet reproduceren:

Bert_0-1669982745997.png

 

Met welke browser is dat?

tobiastheebe

Level 20
Super Expert
  • 16245Posts
  • 1041Oplossingen
  • 7141Likes

Dit zal gebeuren wanneer er afbeeldingen in het geopende mailbericht staan die via HTTP i.p.v. HTTPS geladen worden en duidt niet op een probleem (met Ziggo webmail).

Rina Ooijevaar
Topicstarter
Level 2
  • 28Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Met google chrome.

Rina Ooijevaar
Topicstarter
Level 2
  • 28Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Hoe kan het dan dat zich dit dan weer wel en dan weer niet en nu weer voordoet? Hoe krijg ik ze dan weer via HTTPS geladen?

tobiastheebe

Level 20
Super Expert
  • 16245Posts
  • 1041Oplossingen
  • 7141Likes

Dat ligt aan de afzender van de mails, hierover heb je zelf geen controle.

Rina Ooijevaar
Topicstarter
Level 2
  • 28Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Oké dankje. 

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic