FamVermeer
Ontdekker
  • 3Posts
  • 1Oplossingen
  • 1Likes

Ziggo go werkt niet en internet doet vreemd

Goedenavond,

wij hebben sinds deze week de overstap gemaakt naar ziggo.

gister alles correct en werkend aangesloten. 
alles werkte en vanmiddag alles van KPN afgekoppeld.

vanmiddag de kinderen het WiFi wachtwoord gegeven en vanaf daar ging het bergafwaarts.

ziggo go werkt niet meer en kunnen met onze iPhones niet meer op sommige apps komen en kan zelfs soms niet op de ziggo site.

mediabox next werkt wel en de kinderen kun op hun telefoons op you tube maar daar houdt het op.

heb ik iets verkeerd gedaan of is er een storing ???

1 Geaccepteerde oplossing

Geaccepteerde oplossingen
FamVermeer
topicstarter
Ontdekker
  • 3Posts
  • 1Oplossingen
  • 1Likes

Gister de WiFi boosters binnengekregen en die er maar gelijk achter gezet daarbij moest de modem van de stroom en het WiFi signaal uit in de modem. En warempel alles werkt bij het hele gezin.!!!!

Bekijk in context

5 Reacties 5
anoniemforum
Super Expert
Super Expert
  • 5967Posts
  • 398Oplossingen
  • 1070Likes

kun je een foto van de hoofdaansluiting het aop (abonnee overname punt) maken

en een printscreen van de down en upstream 

https://community.ziggo.nl/deel-je-tips-en-suggesties-91/waar-vind-ik-de-up-en-downstreamwaarden-van...

dat ziggo go nog niet werkt is waarschijnlijk dat het nog niet goed is verwerkt in het administratie systeem een moderator kan dat voor je nakijken

zet even je postcode en huisnummer in je profielinstellingen

dat kun je doen door op je profielfoto te klikken daarna profielinstellingen

FamVermeer
topicstarter
Ontdekker
  • 3Posts
  • 1Oplossingen
  • 1Likes

Het gekke blijft dat het bij het aansluiten wel goed en perfect werkte en dag later niet !!

anoniemforum
Super Expert
Super Expert
  • 5967Posts
  • 398Oplossingen
  • 1070Likes
FamVermeer wrote:

 

vreemd je hebt geen upstream kanalen

kun je eens een foto van de hoofdaansluitng het aop (abonnee overname punt) maken

dat is het kasje op de muur waar het modem op is aangesloten

FamVermeer
topicstarter
Ontdekker
  • 3Posts
  • 1Oplossingen
  • 1Likes

Gister de WiFi boosters binnengekregen en die er maar gelijk achter gezet daarbij moest de modem van de stroom en het WiFi signaal uit in de modem. En warempel alles werkt bij het hele gezin.!!!!

Bekijk in context

anoniemforum
Super Expert
Super Expert
  • 5967Posts
  • 398Oplossingen
  • 1070Likes
FamVermeer wrote:

Gister de WiFi boosters binnengekregen en die er maar gelijk achter gezet daarbij moest de modem van de stroom en het WiFi signaal uit in de modem. En warempel alles werkt bij het hele gezin.!!!!

hoe is met de upstream

en welke wifi booster heb je?

Uitgelicht topic