ChristiaanB
Gedreven Liefhebber
  • 30Posts
  • 1Oplossingen
  • 10Likes

Ubee1318ZG- een vraag over dit modem.

Sinds enkel weken dit modem.

In bridge mode geplaatst, en via eigen router tp-link Archer AX1800 werkt alles. Prima dus.

Ik wil toch even weten wat de prestaties waren van de Ubee, heb de router uitgeschakeld 

en de Ubee bridge mode uitgeschakeld.

Alle verbindingen werken prima en snel. 

Behalve als in post ophaal en naar ziggo.nl ga, dan volgt er geen verbinding.

Alle ziggo internetadressen werken niet. Hoe kan dit.?

Bij voorbaat dank voor het antwoord.

 

1 Oplossing

Geaccepteerde oplossingen
ChristiaanB
topicstarter
Gedreven Liefhebber
  • 30Posts
  • 1Oplossingen
  • 10Likes

Ik heb hem gewoon weer in bridge mode gezet, en

gebruik weer mijn eigen router.

Dank voor het meedenken.

 

Bekijk in context

10 Reacties 10
tobiastheebe
Super Expert
Super Expert
  • 5015Posts
  • 271Oplossingen
  • 1662Likes

Lukt het ook niet via directe URL: https://www.ziggo.nl/mail? Kun je wel imap.ziggo.nl en smtp.ziggo.nl bereiken via ping?

 

Ik zie hier wel dat ziggo.nl en www.ziggo.nl (die eerste is dus alleen voor redirect) vanaf een totaal andere server aangeboden worden.

Bert
Super Expert
Super Expert
  • 49483Posts
  • 3044Oplossingen
  • 11064Likes

"Alle ziggo internetadressen werken niet. Hoe kan dit.?"

 

Dat kunnen tig oorzaken zijn.

Om iets erover te kunnen zeggen zou je alle informatie hier moeten plaatsen van de hardware, systeemsoftware en versie en mailprogramma's met hun instellingen.

Heb je zelf DNS ingesteld op het verbonden apparaat?

Gebruik je VPN?

ChristiaanB
topicstarter
Gedreven Liefhebber
  • 30Posts
  • 1Oplossingen
  • 10Likes

Ik plaats deze vraag weer via mijn tp-link router en ubee in bridge mode.

Het enige wat ik dan verander in ubee is de bridge mode weer aanzetten.

Alles staat dus verder hetzelfde, en werkt nu wel.

Ik was alleen nieuwsgierig, waarom in router mode de ubee alles kan bereiken, behalve de ziggo domeinen.

 

anoniemforum
Super Expert
Super Expert
  • 6227Posts
  • 407Oplossingen
  • 1138Likes

nadat je de ubee in router mode had gezet heb je toen ook het modem 30 van de stroom gehad?

ChristiaanB
topicstarter
Gedreven Liefhebber
  • 30Posts
  • 1Oplossingen
  • 10Likes

Je bedoelt 30 MINUTEN?

Bert
Super Expert
Super Expert
  • 49483Posts
  • 3044Oplossingen
  • 11064Likes

Seconden.

anoniemforum
Super Expert
Super Expert
  • 6227Posts
  • 407Oplossingen
  • 1138Likes

bedoel 30 seconde idd zie nu pas dat seconde vergeten was 

 

30 minuten mag natuurlijk ook maar is wel erg lang

ChristiaanB
topicstarter
Gedreven Liefhebber
  • 30Posts
  • 1Oplossingen
  • 10Likes

Ik heb hem een paar minuten van de stroom afgehaald.

anoniemforum
Super Expert
Super Expert
  • 6227Posts
  • 407Oplossingen
  • 1138Likes

hoe gaat het nu met het modem in router mode?

ChristiaanB
topicstarter
Gedreven Liefhebber
  • 30Posts
  • 1Oplossingen
  • 10Likes

Ik heb hem gewoon weer in bridge mode gezet, en

gebruik weer mijn eigen router.

Dank voor het meedenken.

 

Bekijk in context

Uitgelicht topic