1
Vraag
2
Reacties
Scheper

Level 1
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

URL Resolver (Real Debrid)

Sinds begin vorige week viel het mij op dat het niet meer mogelijk is met Kodi (mediaspeler software), met daarop de plugin Placenta (vergelijkbaar met Exodus en Covenant) en de URL Resolver Real Debrid ingesteld, streams af te spelen.

Sinds vorige week doen alle streams van Real Debrid het niet meer, ze worden allemaal overgeslagen. Ik heb daarom de volgende scenario's getest:
1. (Her)autoriseren van Real Debrid.
2. Alle cache en meta data verwijderd van placenta.
3. Kodi geïnstalleerd op de telefoon en tablet (inclusief placenta en Real Debrid).
4. Router herstart.
5. Kodi mediaspeler herstart.

Alle bovengenoemde zaken hadden geen effect. Het was nog steeds niet mogelijk om streams van Real Debrid af te spelen.

Ik heb daarna geprobeerd om via een andere internet verbinding (via mijn telefoon aanbieder, Tele2) de streams af te spelen (via Kodi op mijn telefoon en via een mobiele hotspot van de telefoon via de tablet). Het resultaat, de streams werken! Mijn conclusie: het ligt aan de internet verbinding.

Om verder te kijken of het aan mijn LAN ligt of aan Ziggo heb ik op mijn router een VPN client geconfigureerd, zodat het internetverkeer van de Kodi via de VPN verbinding gaat. Ook dit resulteert erin dat de streams van Real Debrid het doen! Mijn conclusie: het ligt aan Ziggo.

Ik heb vervolgens een ticket ingediend bij Ziggo, met de vraag hoe dit kan. De mensen van Ziggo waren niet in staat mij van een antwoord te voorzien. Daarnaast zou volgens het principe van netneutraliteit het niet moeten kunnen dat Ziggo iets blokkeert, maar toch trek ik die conclusie. Weet iemand wat er aan de hand is?
Oplossing

Geaccepteerde oplossingen
Verwijderd account
Niet van toepassing
Scheper / Naldjer Placenta maakt al een tijdje gebruik van een andere URLresolver, zoek op ResolveURL van jsergio (op youtube staan wel instructie video's)
Gebruik deze zelf ook en werkt perfect.

Bekijk in context

2 Reacties 2
Naldjer

Level 1
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes
Ik heb precies hetzelfde probleem.
Sinds een aantal weken krijg ik ook geen streams meer binnen. Het lijkt wel echt Ziggo gerelateerd te zijn want op mijn vodafone 4G netwerk heb ik hier geen last van. Net contact gehad met Ziggo, die gaf aan er niet veel aan te kunnen doen. Ik heb gevraagd of ze dit door wilde zetten & de mevrouw die ik aan de lijn had zou het 'door gaan zetten. Helaas zit er momenteel dus niks anders op dan wachten tot we een ons wegen, of dat er meerdere mensen gaan klagen over dit probleem. Overstappen is natuurlijk ook nog een optie..
Verwijderd account
Niet van toepassing
Scheper / Naldjer Placenta maakt al een tijdje gebruik van een andere URLresolver, zoek op ResolveURL van jsergio (op youtube staan wel instructie video's)
Gebruik deze zelf ook en werkt perfect.
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic