1
Vraag
2
Reacties
rjvld

Level 2
  • 6Posts
  • 1Oplossingen
  • 3Likes

IP adres DHCP range Connectbox SmartWifi aanpassen naar 192.168.1.1 lukt niet

Gisteren het door Ziggo nieuw geleverde modem aangesloten, maar zoals ik al meerdere post ben tegen gekomen, kan ik niet de standaard DHCP range aanpassen van 192.167.178.** naar 192.168.1.**

 

Ook de telefonische helpdesk kon mij gisteren hiermee niet verder helpen.

 

Hierbij mijn verzoek om dit aan te passen. 

 

Oplossingen

Geaccepteerde oplossingen
Erik P
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 3232Posts
  • 585Oplossingen
  • 769Likes

Goedemiddag @rjvld,

Welkom op de Community! Fijn dat in dit topic al een reactie en uitleg staat.

Ik heb je verzoek doorgezet naar het eerder genoemde team. Vaak merk je binnen een paar werkdagen dat de configuratiewijziging is uitgevoerd. Wordt vervolgd dus! 

Bekijk in context

rjvld
Topicstarter
Level 2
  • 6Posts
  • 1Oplossingen
  • 3Likes

IP Range is vrij gegeven.

Handmatig aangepast restart en alles werkt weer als voorheen. Heel prettig.

Bekijk in context

33 Reacties 33
tobiastheebe

Level 20
T.E.A.M.
  • 33303Posts
  • 2393Oplossingen
  • 16855Likes

Een moderator (Ziggo-medewerker) komt binnen enkele dagen langs in dit topic en kan je verzoek doorzetten naar het team InHome Engineering, zij kunnen deze configuratiewijziging voor je uitvoeren.

Erik P
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 3232Posts
  • 585Oplossingen
  • 769Likes

Goedemiddag @rjvld,

Welkom op de Community! Fijn dat in dit topic al een reactie en uitleg staat.

Ik heb je verzoek doorgezet naar het eerder genoemde team. Vaak merk je binnen een paar werkdagen dat de configuratiewijziging is uitgevoerd. Wordt vervolgd dus! 

rjvld
Topicstarter
Level 2
  • 6Posts
  • 1Oplossingen
  • 3Likes

Beste Erik P,

 

Krijg ik nog bericht wanneer eea is omgezet? Ik neem aan dat eea nog moet worden gereset. Of doen jullie dat op afstand?

MR_CHIP

Level 19
  • 12739Posts
  • 138Oplossingen
  • 4297Likes

verzoeken zoals dit worden meestal binnen 48 uur opgepakt, en als het goed is herstart je modem dan vanzelf (maar dat weet ik niet zeker )

rjvld
Topicstarter
Level 2
  • 6Posts
  • 1Oplossingen
  • 3Likes

IP Range is vrij gegeven.

Handmatig aangepast restart en alles werkt weer als voorheen. Heel prettig.

m.oo1977

Level 1
  • 9Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Ik heb een SmartWifi modem voor het gigabit netwerk waar standaard het ip op 192.168.178.1 staat ik zou deze graag gewijzigd willen hebben naar 192.168.10.1

tobiastheebe

Level 20
T.E.A.M.
  • 33303Posts
  • 2393Oplossingen
  • 16855Likes

@m.oo1977 Ik heb je verzoek doorgestuurd naar de moderators.

Meindert
Community Moderator
Community Moderator
  • 1490Posts
  • 227Oplossingen
  • 623Likes

Goedemiddag @m.oo1977 , welkom op onze Community. Fijn dat je ons hebt gevonden en dat wij je hiermee mogen helpen.

Ik heb je verzoek intern doorgezet naar de verantwoordelijke afdeling. Zodra we een terugkoppeling hebben ontvangen, hoor je dit gelijk van ons.

m.oo1977

Level 1
  • 9Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

is er toevallig al terug koppeling geweest ? Anders moet ik nl. gaan ombouwen thuis want mijn huis beveiliging loopt nu in de Soep.

 

Erik P
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 3232Posts
  • 585Oplossingen
  • 769Likes

Hi @m.oo1977 , begrijpelijke vraag! Het is aangepast, ombouwen is niet nodig. Een reset van het modem is wel iets dat je kan doen 🙂

m.oo1977

Level 1
  • 9Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Heeft niet geholpen staat nog steeds op 192.168.178.1

 

MR_CHIP

Level 19
  • 12739Posts
  • 138Oplossingen
  • 4297Likes

je moet het wel altijd zelf nog instellen/toepassen in het modem

Erik P
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 3232Posts
  • 585Oplossingen
  • 769Likes

Bedankt voor de aanvulling @MR_CHIP. Na een reset van het modem ( of terugzetten naar de fabrieksinstellingen) dien je het nog wel aan te passen in het modem @m.oo1977

m.oo1977

Level 1
  • 9Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Zie screenshot werkt niet

MR_CHIP

Level 19
  • 12739Posts
  • 138Oplossingen
  • 4297Likes

in je eerdere bericht vraag je om een andere range

zou deze graag gewijzigd willen hebben naar 192.168.10.1, probeer 192.168.10.10 een als begin adres ?

 

m.oo1977

Level 1
  • 9Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes
 
MR_CHIP

Level 19
  • 12739Posts
  • 138Oplossingen
  • 4297Likes

en werkt 192.168.10.10 ook niet >?

m.oo1977

Level 1
  • 9Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Nee

MR_CHIP

Level 19
  • 12739Posts
  • 138Oplossingen
  • 4297Likes

duidelijk, dan moet @Erik P er nog effe achteraan 🙂

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic