1
Vraag
2
Reacties
andre1960

Level 2
  • 11Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

Horizon modem zeer traag

Hallo, ik heb nog een oude Horizon modem wat nu zeer traag werkt met de nieuwe next software.

Ook mijn WiFi is zo traag dat ik veel problemen heb met verbindingen.

wat zijn de mogelijkheden om een nieuwe nextbox te krijgen met het abonnement wat ik nu heb.

als het niet verbeteren kan zoek ik naar een andere provider, dit is echt niet leuk meer.

Oplossingen

Geaccepteerde oplossingen
Verwijderd account
Niet van toepassing

top!

De moderator kan er wel een van 3m opsturen.

Wat je dus nodig hebt is dit:

Next(waarschijnlijk 50cent meer per maand)

Connectbox

POA-01-B splitter

Modemkabel IEC/F

TV kabel 3 meter.

Dat kan de moderator regelen als hij/zij er aan toe komt!

Bekijk in context

Lotte
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 2761Posts
  • 400Oplossingen
  • 976Likes

Goedemorgen @adres1960, ik lees dat er een boodschappenlijstje aan aansluitmaterialen is die je nodig hebt. Ik stuur je de nieuwe materialen op, deze heb je binnen 2-3 dagen in huis. Het is zeker mogelijk om je om te zetten naar een abonnement met de mediabox Next. Hiervoor betaal je €0.50 extra per maand. Ga je hiermee akkoord? dan maak ik dit voor je in orde. 

Bekijk in context

23 Reacties 23
Verwijderd account
Niet van toepassing

Hoi @andre1960 ,

Je gebruikt de Horizon box als modem?

Kan je een foto maken van de AOP(ziggo aansluiting)?En heb je al eens met een stofzuiger de ventilator(bij de G7400 aan de onderkant en bij de G7401 aan de zijkant)schoongemaakt?Dat kan ook voor traagheid zorgen i.v.m oververhitting.

andre1960
Topicstarter
Level 2
  • 11Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

Sorry maar Horizon box is alles in een, misschien zo oud dat jij hem niet kent, grapje.

alles is schoon en goed aangesloten, is begonnen met de nieuwe software van next.

Dus wil graag een nieuwe nextbox met het abonnement wat ik nu heb, met dit oude ding gaat dat niet lukken.

Verwijderd account
Niet van toepassing

Hoi @andre1960 ,

Ik ken hem wel hoor😉

Een next kan wel denk ik , meestal kost dat 50 cent extra per maand.Je krijgt dan ook een losse connectbox.

Zou je wel een foto willen maken van het AOP, dat is dit ding:

Visser__0-1657550832756.png

 

Mogelijk is die niet geschikt voor de nieuwe apparatuur namelijk.

andre1960
Topicstarter
Level 2
  • 11Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

20220711_164857.jpg

Verwijderd account
Niet van toepassing

Ziet er op zich goed uit!

Alleen de TV kabel is iets verouderd volgens mij.Hoelang moet die zijn?

andre1960
Topicstarter
Level 2
  • 11Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

2 meter

Verwijderd account
Niet van toepassing

top!

De moderator kan er wel een van 3m opsturen.

Wat je dus nodig hebt is dit:

Next(waarschijnlijk 50cent meer per maand)

Connectbox

POA-01-B splitter

Modemkabel IEC/F

TV kabel 3 meter.

Dat kan de moderator regelen als hij/zij er aan toe komt!

andre1960
Topicstarter
Level 2
  • 11Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

Zit er ook een netwerk modem bij, voor diverse niet wifi aansluitingen

Verwijderd account
Niet van toepassing

Op het connectbox modem zitten 4 netwerkaansluitingen voor bekabelde verbindingen.Als je er meer nodig hebt, heb je een switch nodig.

Visser__0-1657551806841.png

 

andre1960
Topicstarter
Level 2
  • 11Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

O dat is voldoende volgens mij.

Nog een vraagje, die gratis wifipods voor vaste klanten geld dat nog?

Verwijderd account
Niet van toepassing

Zeker, die kan je in mijnZiggo aanzetten.

En dan kan je de Ziggo WifiSpots zo instellen: https://www.ziggo.nl/klantenservice/internet-wifi/wifispots/instellen#/

Of bedoel je de TP-link Deco M4 pods?Die kan je huren voor 2.50 per maand of kopen voor 99 euro bij Ziggo.

andre1960
Topicstarter
Level 2
  • 11Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

Nee ik had gelezen dat je 3 wifipods gratis kon aanvragen voor een jaar en dan maandelijks een bepaald bedrag

Verwijderd account
Niet van toepassing

Die mail had ik een aantal maanden geleden ook gekregen, maar dat geld helaas niet meer volgens mij.

andre1960
Topicstarter
Level 2
  • 11Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

O das jammer, maar kun je de rest wat we besproken hebben voor mij regelen?

Verwijderd account
Niet van toepassing

Ik kan dat helaas niet voor je regelen, maar een moderator wel.Je hebt je profiel al ingevuld, dus dat moet goed komen!

andre1960
Topicstarter
Level 2
  • 11Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

Dus ik hoef niets te doen dan?

Verwijderd account
Niet van toepassing

Alleen nog te reageren als de moderator komt, maar dan krijg je een email melding!

andre1960
Topicstarter
Level 2
  • 11Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

Ok bedankt

tobiastheebe

Level 20
T.E.A.M.
  • 31519Posts
  • 2218Oplossingen
  • 15803Likes

De huidige IEC/IEC-kabel is up-to-date, het is een viervoudig afgeschermde kabel van Wisi, gelijkwaardig aan de Technetix RLA++-kabels.

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic